שאלה בקשר להליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להליכון
    נטעלי
    17/04/2009

ממ, שלום.
    אני נוהגת ללכת על ההליכון בשיפוע, הכי הרבה. 15.
    על מהירות נמוכה, 3.5 עד 4. תוך 50 דקות, זה כתב ששרפתי 400.
    באמת הרגשתי שהתאמצתי. משקלי הוא 50. האם זה הגיוני ששרפתי 400 קלוריות בנתונים אלה?

מצפה לתשובה,
    רנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להליכון

הוספת תגובה

• השיפוע

ענת פלדמן
    17/04/2009

אכן מעלה באופן משמעותי את השריפה הקלורית אבל יש לקחת בחשבון את הנתונים על המסלול. עבודה עם שעון דופק שמכיל את הנתונים האישיים שלך ייתן תוצאה אמינה יותר.
    על מנת להעריך בכל זאת אם זה הגיוני חסר לי נתון הגובה שלך (וגם הגיל) אבל שוב - לא נדע בוודאות.
    את יכולה לקחת את נתון הקלוריות באופן יחסי: לראות תוצאה מאימון לאימון ולדעת כמה התאמצת לעומת הפעם שקדמה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפוע

נטעלי
    17/04/2009

הממ, אני בת 16 וגובהי 157 ס"מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי חמודה

ענת פלדמן
    18/04/2009

זה נשמע הגיוני, אבל שוב, ניקח את זה בעירבון מוגבל. את יכולה להכניס את הנתונים למחשבון הוצאה קלורית (כאן ב BEOK ולראות מה תהיה התוצאה. (אע"פ שאין לנו את עניין השיפוע במחשבון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו