מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל או אבקות לאחר אימוןגיא21/04/2009
ענת שלום. התחלתי להתאמן לפני כחודש בחדר כושר יום אירובי יום אנאירובי. האימון ברובו עבור חיטוב הגוף שקצת גדל באזור הבטן לאחרונה, ולא לניפוח שרירים. אני בן 37, שוקל, גובה 174 משקל 70, קצת כרס, רוצה להורידה במהירות האפשרית.המליצו לי להכין שייק מאבקה לאחר האימון. ברורה לי תפקידה של האבקה.
שאלתי - האם לצרכיי כדאי לצרוך אבקה (ואז לאכול שעתיים שלוש מאוחר יותר ארוחה טובה), או שעדיף לנצל את הזמן של שריפת הקלוריות לאחר האימון כבר לארוחה שתכלול חלבונים ופחמימות ולקבל אוכל בריא לגוף. (אין לי בעיה לקנות אבקה מבחינה כלכלית. )
תודה על תשובתך ותשובותייך בכלל בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גיא
ענת פלדמן21/04/2009ותודה . הדרך הנכונה להוריד כרס היא באמצעות השילוב של תזונה (ולא בהכרח שייק) פעילות אירובית ותרגילי חיזוק. וכמובן הרבה סבלנות. כלומר: זה תהליך, ואתה וודאי תראה תוצאות אבל באופן יחסי זה לא יהיה ב"מהירות האפשרית".
אני לא מחסידיה הגדולים של האבקה. אם מטרתך היא חיטוב, וודאי שאין בה צורך של ממש. אתה כן יכול לקבל את כל מה שאתה זקוק לו להתאוששות בזכות התזונה שלך. ולכן התשובה שלי היא כן, אתה יכול לחכות עד כשעה אחרי האימון לארוחה שתכלול חלבונים ופחמימות ולקבל אוכל בריא לגוף :)) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקות
עופר קיס21/04/2009אני בהחלט מסכים עם ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם על היחס הנפלא בפורום
גיא21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקות חלבון VS תזונה טבעית
שי אלנקרי22/04/2009אם יש לך את האפשרות להגיע לארוחה עתירת חלבון ופחמימות מיד אחרי אימון- הללויה .במידה ובשעה שלאחר האימון אינך מצליח להגיע לארוחה מסודרת, על כן יהיה מומלץ לקחת מנת שייק פרוטאין מיד בסיום האימון וללכת על ארוחה משלימה כשעה עד שעתיים לאחר מכן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא אבקת החלבונים
דור חדד24/06/2009שלום שמי דור ואני בן 16 ואני מתאמן בקביעות כבר כמה שנים בתקופה הזו אנו מתחילים לפתח מסת שריר על ידי אימוני כח למינהם שאלתי היא מה עדיף לי לאכול אחרי האימון קופסאץ טונה עם לחמניה או לרכוש שייק חלבונים ולשתות לאחר האימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה
ענת פלדמן24/06/2009תקבל דעות שונות ממנהלי הפורום (שי ועופר המדהימים) - אני חסידת האוכל. טונה (אפשר על בסיס שמן קנולה או שמן זית) שמכילה 28 גר' חלבון ולחמניה - יופי של ארוחה אחרי אימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה קטנטנה
דור חדד24/06/2009לדעתך האם ביצה קשה או כמות של ביצים קשות מספקת את אותה כמות החלבונים ועושה אותה עבודה בשריר כמו הטונה כי פשוט צריכת טונה יומיומית היא יקרה מאוד...
תודה מראש דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא רק יקר
ענת פלדמן24/06/2009זה גם לא בריא יותר מידי. בטונה יש כספית ובהחלט כדאי לגוון. בביצה אחת יש 7 גר' חלבון. אבל היא בריאה מאד ומומלצת - גם כאן במידה, וודאי למי שיש היסטוריה עם כולסטרול. אם אתה משלב גם קוטג', יוגורט זה אמור להספיק. את הטונה אפשר להחליף בסרדינים למשל (זה למדתי מאהרון שהיה עונה פה ונעלם משום מה) וגם אם אתה מחכה שעה וחצי עד הארוחה זה עדיין בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה :)
דור חדד24/06/2009האם אכילת ביצים קשות טונה או סרדינים עוזר לפיתוח מסת השריר וניפוחו בערך כמו אבקת החלבונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב
ענת פלדמן24/06/2009של פעילות אנאירובית, תזונה נכונה (כן, מה שציינת אמור לעשות את העבודה בשילוב עם הפחמימה) וגם שיתוף של הראש, המחשבה, הקשב בזמן הפעילות ואחריה -כך משיגים את המטרות.
אל תתנצל על שאלות אחרונות. תשאל חופשי, בשביל זה אנחנו פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ענת
דור חדד24/06/2009תודה רבה חסכת לי החון זמןם ומאמץ : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן :))
ענת פלדמן24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)