יש לי שאלה של התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה של התלבטות
    חסוי
    21/04/2009

אני בן 16 וחצי ואני עוסק בפיתוח גוף 3 וחצי שנים לעלייה במסה ואני רוצה לקנות אבקת פרוטאין....

אני גם יודע שהמאמן שלי מביא את זה לבן שלו...

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות אבקה...כלומר זה לא יזיק לי לבריאות או שזה יכול לגרום לי לתופעות אחרות(אני רוצה לציין שלפני שנה השתמשתי באבקה לתקופה של חצי שנה) אני עדיין מתלבט כי האבקה קצת תקל עליי בכל זאת קצת לגוון בין אוכל לבין האבקה...

ועוד שאלה אם נגיד ואני יקח אבקה אבל יגוון ז"א פעם אוכל אחרי אימון פעם אבקה שלא ימאס לי ממשהו אלא פשוט לגוון...

אני אשמח לתשובה מכם תודה רבה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה של התלבטות

הוספת תגובה

• אישית אני בעד אוכל..אבל

ענת פלדמן
    21/04/2009

כמו שכתבת אתה יכול לגוון. רק שים לב בבקשה שאתה לא צורך יתר על המידה, ועשה זאת בהכוונת איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון

שי אלנקרי
    22/04/2009

עד היום לא התגלו ממצאים שמעידים על תופעות לוואי או על כל בעיה מסויימת כאשר צורכים את אבקת החלבון. אני באופן אישית צורך לפחות מנת חלבון ביום. זהו תחליף מצויין למי שלא מצליח להגיע למנת החלבון שלו אחרי אימון או באופן כללי במהלך היום. שלא תבין לא נכון, אוכל תמיד טוב יותר מתוספי תזונה, תוספי תזונה כשמם כן הם- תוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו