מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה של התלבטותחסוי21/04/2009
אני בן 16 וחצי ואני עוסק בפיתוח גוף 3 וחצי שנים לעלייה במסה ואני רוצה לקנות אבקת פרוטאין....
אני גם יודע שהמאמן שלי מביא את זה לבן שלו...
אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות אבקה...כלומר זה לא יזיק לי לבריאות או שזה יכול לגרום לי לתופעות אחרות(אני רוצה לציין שלפני שנה השתמשתי באבקה לתקופה של חצי שנה) אני עדיין מתלבט כי האבקה קצת תקל עליי בכל זאת קצת לגוון בין אוכל לבין האבקה...
ועוד שאלה אם נגיד ואני יקח אבקה אבל יגוון ז"א פעם אוכל אחרי אימון פעם אבקה שלא ימאס לי ממשהו אלא פשוט לגוון...
אני אשמח לתשובה מכם תודה רבה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישית אני בעד אוכל..אבל
ענת פלדמן21/04/2009כמו שכתבת אתה יכול לגוון. רק שים לב בבקשה שאתה לא צורך יתר על המידה, ועשה זאת בהכוונת איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת חלבון
שי אלנקרי22/04/2009עד היום לא התגלו ממצאים שמעידים על תופעות לוואי או על כל בעיה מסויימת כאשר צורכים את אבקת החלבון. אני באופן אישית צורך לפחות מנת חלבון ביום. זהו תחליף מצויין למי שלא מצליח להגיע למנת החלבון שלו אחרי אימון או באופן כללי במהלך היום. שלא תבין לא נכון, אוכל תמיד טוב יותר מתוספי תזונה, תוספי תזונה כשמם כן הם- תוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)