מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהאסי אושר22/04/2009
בכל פעם שאני עושה הליכה נרדמת לי כף רגל ימין. לפעמים גם שמאל. אני יכול להמשיך ללכת אבל זה מקשה עליי ואין לי מושג איך נרדמת לי הרגל בדיוק באמצע פעילות? הרי הרגל נרדמת אם יושבים הרבה או נשענים הרבה זמן.
מה זה יכול להיות??
ההליכה בערך נמשכת שעה אם צריך לדעת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אסי אושר22/04/2009אני לא הולך עם נעליים מיוחדות להליכה או משהו כזה. אני לא מבין בזה ואין לי מושג
אני הולך עם הנעליים הרגילות שלי , שהם נעלי אופנה כאלה בסגנון כדורגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגל רדומה בזמן הליכה
שי אלנקרי23/04/2009שלום אסי,
נתקלתי בבעיה זו בעבר עם מתאמנת שבכל פעם שהיתה מתחילה את ההליכה היתה נרדמת לה הרגל. לאחר בדיקות מעמיקות התגלה אצלה שהיא סובלת מספונדיליטיס (סוג של בעיה/דלקת חוליה) לפי מה שהבנתי, חוליה אחת לחצה על אחד העצבים, מה שהקרין לה ישירות לרגל בזמן ההליכה. אני ממליץ לך להחליף לנעלי הליכה ראויות בהקדם האפשרי, יש סיכוי שהנעל לא מספיק גמישה ולא מספיק נוחה להליכה מה שעוצר את זרימת הדם בזמן הליכה וגורם להירדמות הרגל. במידה והבעיה לא תפטר אני ממליץ ללכת להיבדק אצל רופא משפחה/אורטופד בכדי שיתחילו לנסות לאבחן את הבעיה (לא ממליץ למשוך ולגרום לנזק בהמשך) ...
תרגיש טוב ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)