מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עידכון בתוכנית אימוןאיציק23/04/2009
היי ענת
אני כרגע כחודשיים של 4 אימוני שחייה על הבוקר כ 35-40 דק
הגעתי לרמה שאני שוחה כמה בריכות חזה חימום ואז כ 40 בריכות חתירה רצוף (לוקח לי 25 דקות )האם הקצב מספק ??? המטרה שריפת שמונים (אחר כך אני שוחה עוד 15 דק משולב חזה וחתירה סה"כ 40 דק)
אני מעוניין לעבור לשחות 6 פעמים בשבוע -האם זה מוגזם מדיי ????
חוץ מזה אני גם מתאמן ABA במשקולת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איציק
שי אלנקרי23/04/2009בעקבות נסיעתה של ענת ללונדון אני אענה לך על תשובה זו.
1.הייתי מעוניין לדעת מה המרחק של כל בריכה (במטרים) בכדי שיהיה לי אומדן מסויים למרחק ולזמנים
2. 4 אימוני בריכה זה בסדר גמור, אל תגזים ותעבור ל-6 אימונים אתה עלול להגיע לאימון יתר, פציעות ושחיקה מוקדמת. המשך ב-4 אימוני שחייה שבועיים ו-3 אימוני כוח, זה מספיק וזה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איציק - הבריכה היא חצי
איציק23/04/2009אולימפית
שאלה נוספת למה כל כך קשה להוריד את הבטן אני מתאמן מתחילת השנה במשקולות והייתי רץ והחלפתי לשחייה בגלל כאבים ב עקב אני רואה שהגוף מתחטב הצמיגים גם יורדים אבל הבטן יורדת כך כך לאט אפילו שאני יורד במשקל ובאחוזי שומן
אני אוכל רק אוכל מזין ובריא לפי ההמלצות בפורום
האם זה אמור להיות כל כך קשה או שאני עושה משהו לא נכון - נתתי לעצמי יעד עד 1.9.09 להגיע לבטן שטוחה - מה נראה לך ??? יש מצב שגם עד אז אני לא יגיע למטרה
בן 35 גובה 1.70 משקל 71 קג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי איציק
ענת פלדמן24/04/2009כשאני בכושר טוב לשחייה אני עושה 40 בריכות ב 21 דק'. אז הזמן שלך לא רע כי אני שוחה די מהר.
אתה יכול לשחות כל יום, מניסיון אישי שלי אין עם זה בעיה. כמובן שאם לא מתחשק או משהו חלילה כואב אז לנוח. אבל לפי מה שאתה מתאר - כל יום זה אפשרי בהחלט.
כן, להוריד את הבטן לקח זמן, אני בטוחה שאם היית מודד היקפים מתחילת הפעילות שלך היית הרבה יותר מרוצה. לפעמים ויזואלית פחות רואים אבל המספרים לא משקרים.
אם אתה מתמיד בעניין כאורח החיים שלך- מה זה בעצם משנה כמה זמן זה ייקח?
אם אתה מודאג אולי כדאי שתראה איש מקצוע ולא מנהלים וירטואליים כמונו - שעם כל הרצון הטוב - אנחנו לא רואים ואינם נראים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)