אימון אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון אירובי
    עמית
    23/04/2009

שלום,
    אני בת 18 ומשקלי הוא כ-57 ק"ג וגובהי הוא 155 ס"מ.
    יש לי מסלול של כ-1700 מטר שאותו אני רצה הלוך חזור בדקה ריצה ודקה הליכה,
    אחר כך עוד פעם הלוך חזור אבל ההלוך כולו ריצה והחזור כולו הוא הליכה
    ושוב הלוך חזור כולו בדקה ריצה ודקה הליכה. סך הכל 6 פעמים הלוך חזור, כלומר 1700X6

בסיכומו של דבר, אורך כל האימון הזה הוא עד שעה ורבע.
    מהי האפקטיביות מן האימון הזה? האם הוא יכול לעזור לשפר את סיבולת לב ריאה וכמה קלוריות, בערך, הוא שורף?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון אירובי

הוספת תגובה

• אימון אירובי

שי אלנקרי
    23/04/2009

השאלות העיקריות הם "מה תרצי את להשיג מאימון כזה?" למה החלטת שאת עושה את האימון הזה דווקא?
    אימון שכזה נקרא גם אימון אינטרבאלים(אימון הפוגות) הוא אפקטיבי לשיפור הכושר הגופני, סיבולת לב ריאה ונהדר לשריפת קלוריות. באימון שכזה את יכולה להגיע לשריפה של כמה מאות קלוריות בשקט. זה מאוד משתנה מאדם לאדם בהתאם למימדי גופו והדופק בזמן המאמץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ענת פלדמן
    24/04/2009

לדבריו היפים של שי, שימי לב שאת מתאמנת שעה ורבע שזה המון זמן. כמה בפעמים בשבוע את עושה את האימון הזה? היזהרי מאימון יתר.האם את אוכלת נכון לפני האימון ואחריו? תזונה נכונה מתקבם את האפקטיביות של האימון מכל הבחינות.
    מחשבוני הוצאה קלורית כאן ב BEOK יתנו לך הערכה כללית לגבי כמה קלוריות את שורפת בפעילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו