ברצוני לקבל תפריט לתזונה נכונה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברצוני לקבל תפריט לתזונה נכונה....
    בן
    13/08/2007

חבר'ה שלום רב אני בן 21 גובה מטר 88 שוקל 85....אני מאוד רוצה להתחיל להשקיע באימוני קושר לחיטוב הגוף אני רזה עם מבנה כתפיים רחב וטוב :)
    רציתי לדעת מה אני אמור לאכול לפני אימון ולא לפי מספר פחממות וחלבונים להגיד בכללי מה זאת אומרת (טונה,בננה...) ממש להגיד את המזון שכדאי לאכול לפני יעזור!
    ועוד שאלה קטנה אם זה טוב לאכול ביצה לא מבושלת אחרי אימון או שזה בולשיט?
    אפשר גם לשלוח תפריט לאימייל תודה!

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה לא מקצועי או אחראי לבצע את בקשתך

גיל גרנות
    14/08/2007

תפריט לא עושים "על קצה המזלג", אפשר לתת המלצות כלליות לדברים שעדיף לאכול על פני מה שאנשים "רגילים" אוכלים ולגבי גישה נכונה לתזונה, אך לא להכתיב לאדם בדיוק מה וכמה הוא צריך לאכול כל יום, ללא גיוון, על גבי האינטרנט..

צור קשר עם בעל מקצוע, או לחלופין, תצא מהראש של תפריט ותנסה פשוט לקרוא קצת וללמוד את הרעיון הכללי מאחורי השינויים בתזונה שאתה צריך לבצע. תתחיל מלקרוא בישראלבודי בקישור שפירסמתי בתגובה אחרת בעמוד.

דבר נוסף, ביצה מבשלים!!!. השטות הזאת שהתחילה מאיזה סרט כלשהו, עם איזה רמבו\ואן דאם\ארנולד כזה או אחר, תפסה כיוון לא טוב שיכול להזיק מבחינה בריאותית. מעבר לאיכות של החלבון שעולה בבישול (מדד הערך הביולוגי שלו, אם זה מעניין מישהו), אנו נפטרים בצורה הזו מהחיידקים שבביצה. שלא נדבר על זה שזה גם דבר מאוד דוחה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו