מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    יוסי
    26/04/2009

שלום אני בן 20 שוקל 48 גובה 160 אני יודע שאני רזה מאוד.. אפילו רואים לי את העצמות של הצלעות. הבעיה היא שיש לי המון שומן בצידי הבטן וגם קצת בבטן וזה מפריע לי מאוד...אני לא רוצה להרזות עוד כי זה ממש לא טוב..האם למישהו יש עצה? מה לעשות? אולי לחזק את האזור? איך?
    תודה יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• הי יוסי

ענת פלדמן
    26/04/2009

כן, גם לחזק את איזור המתניים והבטן בעיקר בחלק התחתון וגם לעבור לתזונה בריאה יותר. לא פחות קלוריות אלא קלוריות מזינות.
    תרגילים לאזור הבטן והמתניים יש המון, אני מפנה אותך לשתי כתבות שלי בנושא שיצאו כאן ב BEOK.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

אני רק מזכירה שחיזוק שרירי הבטן לא ימיס את השומנים שמצטברים שם, אבל זה כן יחזק את השרירים ובמקביל לתזונה נבונה וודאי יהיה שיפור.
    התמדה וסבלנות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

יוסי
    26/04/2009

קודם כל תודה רבה .
    אני אוכל ממש קצת ביום...בדרך כלל ארוחת צהרים טובה וסנדוויץ בערב..זה בערך 1000קלוריות ככה שלא יכול להיות שאני משמין מזה.
    תודה על התרגילים אבל יש לך משהו יותר אישי או מפורט כי אני לא ממש מבין שמה.
    תודה רבה יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

יוסי
    26/04/2009

ומה זה קלוריות מזינות? את יכולה לפרט בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יוסי

ענת פלדמן
    26/04/2009

משהו אישי בצורה וירטואלית זה כמעט בלתי אפשרי. למה אתה מתכוון? וודאי שעדיף לעבוד ביחד על התרגילים אבל זה לא ממש אפשרי דרך המקלדת :))
    קלוריות מזינות? אגיד לך מה לא מזין: שניצל, צ'יפס, כל הפאסט פוד והג'אנק המטוגן (פיצות, פלאפל, המבורגר של מק דונלד) כל המתוקים: גלידות שוקולדים וודאי אם זה בהגזמה. שתיה שהיא לא מים: קולה למיניהם. זה קלוריות לא מזינות. כן כדאי לאכול בריאות: ירקות פירות חלבונים איכותיים, (חזה עוף, דג, קינואה...) פחמימות מורכבות (אורז מלא, לחם דגנים)
    שתי ארוחות ביום כמו גם 1000 קלוריות (אם אכן זה כמה שאתה אוכל) זה לא מספיק. יכול להיות שהגוף שלך גם יותר מארי שומן בבטן ולא מנצל אותם נכון במשך היום כי הוא לא מקבל מספיק אנרגיה זמינה. ארוחה כל שעתיים-שלוש נכונה יותר בשבילך.
    גם את זה לא כדאי לעשות דרך המקלדת יוסי, כדאי ללכת לאיש מקצוע ולעשות את זה כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופני כושר יוכלו לעזור?

יוסי
    27/04/2009

יש לי אופני כושר בבית זה יכול לעזור או שזה פשוט ירזה אותי יותר?ז"א זה יכול לחזק את השרירים או שזה רק שורף קלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם וגם

ענת פלדמן
    27/04/2009

בעיקרון נחשבת פעילות אירובית, אין ספק שגם מתחזקים השרירים בפעילות. אתה יכול להשתמש באופניים לצורך חימום דינאמי לפני הפעילות האנאירובית שלך. עם תזונה מתאימה אתה תמלא את מכסת הקלוריות החסרה ותעזור לגוף לתהליך ההתאוששות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

יוסי
    27/04/2009

אם אכלתי כבר חצי שנה רק 1000 קלוריות ביום שזה לא מספיק, ופתאום אני אחזור לאכול טוב כמו שצריך בערך 1400-1600 קלוריות ביום אני אשמין?הרי הגוף התרגל כבר רק ל1000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    28/04/2009

את אותן 1000 קלוריות (וכן, זה מעט מידי, לא קרה לך כלום אם תאכל 1500 כל יום) אם אתה מחלק לחמש ארוחות ביום זה עדיף על שתיים. שים את המיקוד על הדברים הבריאים (ירקות פירות חלבון איכותי וכו') ושתה מים. בשילוב עם התרגילים ובעיקר סבלנות והתמדה אתה תראה תוצאות. לפי השריפה הקלוריות היומית שלך ללא פעילות - בערך 1400 קלוריות (מחשבון BMR). יש מצב שאתה בתת תזונה והגוף "אוגר" את השומן בבטן ובמתניים במקום להשתמש בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו