מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?יוסי26/04/2009
שלום אני בן 20 שוקל 48 גובה 160 אני יודע שאני רזה מאוד.. אפילו רואים לי את העצמות של הצלעות. הבעיה היא שיש לי המון שומן בצידי הבטן וגם קצת בבטן וזה מפריע לי מאוד...אני לא רוצה להרזות עוד כי זה ממש לא טוב..האם למישהו יש עצה? מה לעשות? אולי לחזק את האזור? איך?
תודה יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוסי
ענת פלדמן26/04/2009כן, גם לחזק את איזור המתניים והבטן בעיקר בחלק התחתון וגם לעבור לתזונה בריאה יותר. לא פחות קלוריות אלא קלוריות מזינות.
תרגילים לאזור הבטן והמתניים יש המון, אני מפנה אותך לשתי כתבות שלי בנושא שיצאו כאן ב BEOK.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
אני רק מזכירה שחיזוק שרירי הבטן לא ימיס את השומנים שמצטברים שם, אבל זה כן יחזק את השרירים ובמקביל לתזונה נבונה וודאי יהיה שיפור.
התמדה וסבלנות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
יוסי26/04/2009קודם כל תודה רבה .
אני אוכל ממש קצת ביום...בדרך כלל ארוחת צהרים טובה וסנדוויץ בערב..זה בערך 1000קלוריות ככה שלא יכול להיות שאני משמין מזה.
תודה על התרגילים אבל יש לך משהו יותר אישי או מפורט כי אני לא ממש מבין שמה.
תודה רבה יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
יוסי26/04/2009ומה זה קלוריות מזינות? את יכולה לפרט בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יוסי
ענת פלדמן26/04/2009משהו אישי בצורה וירטואלית זה כמעט בלתי אפשרי. למה אתה מתכוון? וודאי שעדיף לעבוד ביחד על התרגילים אבל זה לא ממש אפשרי דרך המקלדת :))
קלוריות מזינות? אגיד לך מה לא מזין: שניצל, צ'יפס, כל הפאסט פוד והג'אנק המטוגן (פיצות, פלאפל, המבורגר של מק דונלד) כל המתוקים: גלידות שוקולדים וודאי אם זה בהגזמה. שתיה שהיא לא מים: קולה למיניהם. זה קלוריות לא מזינות. כן כדאי לאכול בריאות: ירקות פירות חלבונים איכותיים, (חזה עוף, דג, קינואה...) פחמימות מורכבות (אורז מלא, לחם דגנים)
שתי ארוחות ביום כמו גם 1000 קלוריות (אם אכן זה כמה שאתה אוכל) זה לא מספיק. יכול להיות שהגוף שלך גם יותר מארי שומן בבטן ולא מנצל אותם נכון במשך היום כי הוא לא מקבל מספיק אנרגיה זמינה. ארוחה כל שעתיים-שלוש נכונה יותר בשבילך.
גם את זה לא כדאי לעשות דרך המקלדת יוסי, כדאי ללכת לאיש מקצוע ולעשות את זה כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני כושר יוכלו לעזור?
יוסי27/04/2009יש לי אופני כושר בבית זה יכול לעזור או שזה פשוט ירזה אותי יותר?ז"א זה יכול לחזק את השרירים או שזה רק שורף קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
ענת פלדמן27/04/2009בעיקרון נחשבת פעילות אירובית, אין ספק שגם מתחזקים השרירים בפעילות. אתה יכול להשתמש באופניים לצורך חימום דינאמי לפני הפעילות האנאירובית שלך. עם תזונה מתאימה אתה תמלא את מכסת הקלוריות החסרה ותעזור לגוף לתהליך ההתאוששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
יוסי27/04/2009אם אכלתי כבר חצי שנה רק 1000 קלוריות ביום שזה לא מספיק, ופתאום אני אחזור לאכול טוב כמו שצריך בערך 1400-1600 קלוריות ביום אני אשמין?הרי הגוף התרגל כבר רק ל1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן28/04/2009את אותן 1000 קלוריות (וכן, זה מעט מידי, לא קרה לך כלום אם תאכל 1500 כל יום) אם אתה מחלק לחמש ארוחות ביום זה עדיף על שתיים. שים את המיקוד על הדברים הבריאים (ירקות פירות חלבון איכותי וכו') ושתה מים. בשילוב עם התרגילים ובעיקר סבלנות והתמדה אתה תראה תוצאות. לפי השריפה הקלוריות היומית שלך ללא פעילות - בערך 1400 קלוריות (מחשבון BMR). יש מצב שאתה בתת תזונה והגוף "אוגר" את השומן בבטן ובמתניים במקום להשתמש בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)