מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות חשובהשלומי26/04/2009
שלום לכולם, קודם כל רציתי לפרגן לכולם אחלה של פורום ,באמת.
לשאלתי.. אני בן 23 1.80 77 ק"ג אני די מרוצה מהמרא שלי אבל רציתי להתחיל להתאמן כדי לחטב את הגוף.
הבעיה שלי היא שאני סטודנט למשפטים ואין לי כמעט זמן לבקר בחדר כושר.
שאלתי היא האם אפשר להתאמן בבית ברמה שתביא לתוצאות כמו חדר כושר..
אוסיף שיש לי משקולות בבית אך כרגע איני עושה בהם שימוש כי איני רוצה לגרום לנזק.
אשמח לקבל תשובה מפורטת על מה לעשות ואיך.. ובמיוחד מה לאכול.
תודה מראש , שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למקרה שפספסו...
שלומי27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שהקפצת את השאלה
ענת פלדמן27/04/2009כי באמת פספסתי. אז תודה !
כן, אני מאד בעד עבודה בבית, כלומר עם משקולות חופשיות, אתה בהחלט יכול להשיג תוצאות יפות. יש מגוון תרגילים עצום, כדאי לחפש באינטרנט בעיקר באתרים באנגלית ולפתח לך תכנית אימונים. לגבי אוכל: גם כאן זהו עולם ומלואוץ בעיקרון לפני הפעילות כוון לאכילה של פחמימה. למשל בננה כחצי שעה לפני או ארוחה כשעתיים לפני. עד כשעה אחרי האימון ארוחה של חלבונים ופחמימות. אנחנו פה להמשך הדרך, ובפעם הבאה תקבל תשובה מהר יותר, בהבטחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ...ותוספת...
שלומי27/04/2009קודם כל תודה על התשובה גם ככה היא הייתה מהירה...
רציתי קצת לחדד את הדברים, בעבר הייתי מנוי לחדר כושר אבל לא התמדתי..
ותוכנית האימונים שנתנו לי הייתה כללית ולא מקצועית מה גם שדבר זה גרם לי חוסר רצון ללכת לשם יותר...
לבנות תוכנית לבד אני קצת מתקשה כי אין לי ממש מושג על איזה שרירים כן לעבוד ומתי כמה סטים וכו'...
בקשר לתזונה, כשהייתי בחדר כושר המליץ לי המדריך לרכוש אבקת חלבון מי גבינה הוא אמר שזה יתרום לי.. אני מטבעי קצת היפוכונדר אפשר להגיד :) וקראתי שזה פוגע בכליות ..
האם את ממליצה על האבקה? אני יודע שזה כבר נשאל המון פעמים בפורום הזה ובכללי אך עדיין אני חושב שכל מקרה הוא לגופו.
אשמח אם תפני אותי לאתרים שבהם אוכל לקבל תוכנית אימונים, וגם אם את ממליצה על החלבון אז על איזה סוג.
בנוסף רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקשר איתך בפרטי כדי לקבל ייעוץ שלא ניתן לקבל ברשת .
בתודה גדולה, שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מותק
ענת פלדמן27/04/2009כן, כאן עובדים מהר :))
באתר שלי יש את כל הפרטים, וודאי, אני עובדת גם באופן אישי מחוץ לפורום. לפעמים זה לא נראה כך... :))
ו... לא, אני ממש לא בעד אבקות. מצחיק שאתה שואל כי כבר כולם יודעים את זה פה. אני באמת מאמינה שאנחנו יכולים באמצעות תזונה נכונה לקבל את כל מה שהגוף זקוק לו. וכמו שאתה אומר: כל מקרה לגופו, במקרה שלך אם המטרה שלך היא חיטוב אפשר להסתדר עם אוכל.
תרגילים ברשת אכן לא חסרים אבל יש כל כך הרבה. זויות שונות, משקלים שונים. זה בדר"כ עם הסברים. אני חושבת שאם תתחיל לחפש תגיע להרבה דברים וגם תוכל להמשיך לשאול אותנו בפורום. אני מסכימה שאם ההכוונה היא לא מקצועית במקרה הגרוע לא רואים תוצאות במקרה הגרוע עוד יותר גם יכול לגרום נזק. לא כדאי.
תתחיל לשוטט, תחזור עם שאלות נוספות, וכמובן אתה יכול לפנות אלי אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
שי אלנקרי28/04/2009שלום שלומי,
לגבי האימון הגופני בבית, אכן ניתן לבצע עבודה על כל השרירים בעזרת זוג משקולות.
אני מנדב לך קישור לתרגילי בטן בבית
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8533
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)