מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שייק חלבוןמשה13/08/2007
האם שייק חלבון מנפח את הגוף כי אני רזה?
אם כן, איפה מוכרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן ולא...
גיל גרנות15/08/2007כל חלבון, לאו דווקא שייק החלבון, מהווה תנאי הכרחי לגדילה במסת השריר, אך הוא אינו מחייב שכך יקרה. עם כל החלבון שבעולם, וכל האיכות של זה שנמצא בשייקים, עדיין ישנו פרמטר תזונתי בעל חשיבות זהה הנחוץ למטרת עלייה במשקל. שזה -> מספיק אוכל\אנרגיה\קלוריות כדי שהגוף ישקיע בכלל בתהליך.
ובמילים אחרות, אם אתה משתייך לקטגוריית הרזים, אותם 'הארד גיינרים' שמתקשים לעלות במשקל, שייק החלבון לא יפטור לך את כל הבעיות. הוא יוודא שתתאושש יותר טוב, ואולי תצליח להתחזק קצת, אך הוא לא יתן מענה משמעותי להיבט של הקלוריות. מה שאתה צריך זה גיינר (אבקה לעלייה במשקל), מוצר שמספק את אותם החלבונים שנמצאים בשייקים, אך עם כמות זהה עד כפול 9 של פחמימות.
בדוק את המוצרים בישראלבודי תחת קטגוריית 'אבקות עלייה במסה'.
תקרא קצת מאמרים והסברים שם על כיצד להתאים לעצמך מוצר, או לחלופין, תתקשר ליועצים של החברה אם אתה מעוניין לקצר קצת את התהליכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקה לעלייה במשקל
משה15/08/2007כן אני זקוק ל"אבקה לעלייה במשקל" אבל זה מגדיל את הגוף? כי אתה יודע אני אוכל 5 ארוכות כל יום משך שנה ולא משמין, כי אני בן אדם רזה.. אני זקוק לגידול בגוף.
אז ה- "אבקה לעלייה במשקל" יעזור בנושא הזה שלי.?
אני הסתכלתי באתר שלכם בקטגורית "אבקות חלבונים" וני קצת מבולבל כי יש שם הרבה מוצרים ואני לא יודע מה מתאים לי. אולי אתה יודע מה מתאים לי? אני זקוק משהו להגדלת הגוף גם במסה וגם בגידול שלך הגוף..
כי אני בן 19 ואני נראה כמו ילד בן 14,15 אתה מבין אחי..
תודה לכל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם לא מרמז לך משהו?
גיל גרנות15/08/2007אתה שואל אם אבקה לעלייה במשקל מגדילה את הגוף, כשהתשובה נמצאת בגוף השאלה. המשקל שהאבקה לעלייה במשקל מוסיפה מגדיל את הגוף, כמובן. המשקל מגיע ממשהו, כשהמשהו הזה יהיה שומן או שריר בעיקר. אם אתה מתאמן ומגיע לצריכת החלבון המומלצת אז רוב המשקל יהיה שריר, ואם לא אז זה יהיה שומן. זה ממש פשוט :-)
לגבי איזה אבקה,
תתקשר ליעוץ הטלפוני של החברה, וע"פ הנתונים שלך (גובה משקל, סדר יום, מבנה גוף וכו') הם יתאימו לך את האבקה עם היחסים שמתאימים לך.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משה15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)