יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    חסוי
    27/04/2009

אני בן 16 וחצי ואני מתאמן 3 שנים בחדר כושר לעלייה במסה הגובה שלי זה מטר 89 שוקל 83 יש לי מסה טובה אבל טיפה אחוזי שומן בבטן מה אני עושה כדי להוריד אותם(
    אין לי הרבה שומן) אבל להוריד אותו ?.

אפשר לעשות אירובי אחרי אימון משקולות???
    דרך אגב יש לי תפריט מאוזן לפי שעות והכל ואני שותה רק מים מתבסס על חלבונים בלי הרבה פחממות ואני אוכל בריא מאוד ע"פ תזונאית.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• נראה לי ש...

גל קוליזה
    27/04/2009

בעקרון אם אתה מתמיד ומקפיד על תזונה דלת שומן ועושה אירובי אז זה מספיק ...
    אלא אם כן אתה רוצה להיות האלי האנה הבא של ישראל , במקרה הזה רק סטרואידים אנבוליים יעשו את העבודה , אבל לא מומלץ לחלוטין חחח
    כפיפות בטן בצורות שונות לא ישרפו יותר שומן בבטן אלא ידגישו את הקוביות ריבועים או איך שלא קוראים להם ....
    בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה אמרת

ענת פלדמן
    28/04/2009

וכן, אתה יכול לעשות פעילות אירובית אחרי פעילות אנאירובית כשאתה מבקש להוריד באחוזי השומן לעת עתה. עבור לפעילות של חיטוב, אחכ חזור למסה. עבור עם התזונאית שלך שוב לגבי התזונה לטובת החיטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו