מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתאמן ולא רואה שינוי - קשור לחלבון?אלי14/08/2007
שלום, הנני עוסק בענף הספורט מזה שנים, מתאמן בחדר כושר ובבית לפחות 3 פעמים בשבוע, ובעיקר מתאמן באופן סדיר 3 פעמים בשבוע לריצות של 10 קילומטר.
האמנם אף פעם לא נעזרתי במדריך כלשהו צמוד על מנת להביא "לשינוי" במבנה הגוף, דבר שלא נעשה אצלי מזה הרבה זמן.
באימון הביתי אני עובד בעיקר על קבוצת שרירי הבטן בצורה מסיבית, מבצע חזרות של מתח, ועובד עם משקולות ( כל אחת 2 קילו ) בכל צורה שהיא - גם כן בסטים מסודרים.
יחד עם זאת אף פעם לא ניסיתי צורה כלשהיא של "חלבון " אני מעריך, אחרי אימון לפעמים אני אוכל סלט ירקות, אבל הבנתי שמשהו לא בסדר בצורה של "פיתוח הגוף", כי דבר לא משתנה לצערי, ולכן החלטתי לפנות בנושא אליכם.
פרטים עלי : גובה 1.82 משקל 65, גיל 18 וחצי.
תודה רבה לכל עצה או עזרה,
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון - ואין שינוי חיצוני
עופר קיס14/08/2007אלי שלום
אם תוצאות חשובות לך , אני ממליץ שתפנה לתזונאי ספורט - שים בין 150-200 שח וקבל תזונה ספציפית. אם לא , אז כך
1. משקוליות של 2 קג הן קלות מדי לרוב התרגילים
2. ריצות של 10 קמ פוגעות ביכולת הגוף לגדול
3. אחרי כל אימון ארוחה מאוזנת הכוללת פחמימות שומנים וחלבון
4. אין צורך לעבוד על הבטן באופן מאסיבי - 3-4 מחזורים של תרגילים טובים 3 פעמים בשבוע יספיקו
בהצלחה
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלי14/08/2007אבצע בקרוב את כל ההצעות והפעולות שנתת לי, תודה על התגובה המהירה והסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)