מה עושים עם ישבן נפול..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם ישבן נפול..
    לואיז
    01/05/2009

אני בת 35, עם מבנה גוף רזה. מתאמנת פעמיים בשבוע באופן קבוע. לצערי, שמתי לב שבשנה האחרונה הישבן שלי הפך לנפול..האם ישנם תרגילים אותם אפשר לבצע ל"הרמת" הישבן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם ישבן נפול..

הוספת תגובה

• תרגילים לישבן

ענת פלדמן
    01/05/2009

בהחלט כן, יש תרגילים ממוקדים לאזור. האם האימונים שאת עושה פעמיים בשבוע הם אימונים אירוביים בלבד או שאת משלבת גם אימוני כוח? לטובת האימונים האירוביים: שיעורי מדרגה מעצבים את הישבן (תוך כדי הקרדיו) כמו גם קיקבוקסינג. אם את על מסלול הליכה כדאי גם לעבוד על שיפוע מידי פעם. לגבי תרגילים: כדאי כמובן לעבוד על כל השרירים בגוף (לחיטוב) וגם על שרירי הישבן. אחד מהקלאסיים הוא שכיבה על הגב, ברכיים כפופות לכוון התקרה ומבצעים כווצים של הישבן, תחילה בסמוך למזרון ובהדרגה מעלים את האגן תוך כדי כווצי ישבן. את משאירה את האגן למעלה, הבטן אסופה והישבן מכווץ ומבצעת ניעות קלות לכוון התקרה. שמרי על טוסיק מכווץ כל זמן התרגיל, בצעי כ 50 ניעות כאלו. הישארי בשיא הגובה והוסיפי פתיחה של ברכיים לצדדים. את יכולה להציץ באתר שלי, יש תרגילים נוספים, גם לאזור הירכיים. שימי לב גם למאמרים (חלקים התפרסמו גם כאן ב BEOK. )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישבן נפול

עופר קיס
    02/05/2009

ישנם 3 תרגילים להרמת ישבן
    SQUAT
    DEAD LIFT
    מכרע
    אלו תרגילים טכניים ועל מנת שתוכלי לפתח את שרירי העכוז באופן ישראו שינוי הם מחייבים עבודה קשה וכבדה יחסית לעצמך
    מצאי מדריך מבין עניין ולדרך ( אגב - אם יש לך בעיות גב, יתכן ולא תוכלי לבצע את התרגילים בקושי שיגרום להתאמה גופנית)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי ישבן

שי אלנקרי
    02/05/2009

שלום לואיז,
    ניתן לראות באתר הבית שלי מספר אפשרויות לאימון הישבן. הנה קישור לכתבה על חיטוב הישבן עם תרגילים מצולמים.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8523
    תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו