מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת..01/05/2009
דיברנו כבר פעם וממש עזרת לי אבל הפסקתי להתאמן אני צריך יעוץ חדש :]
אני שוקל 60 ק' פחתו או יותר ואני 1.72אני בן 18 אני ממש קטן בגוף וזה מעצבן אותי כי אני בן 18 עוד חודש! מלחיץ שאשאר ככה
אני רוצה לפתח בעיקר את
הכתפיים
הידיים הבטן קוביות
שרירי החזה
לפתח את שרירי הנשימה
שרירי הגב ולהרחיב את השרירים בגב
*איני עושה פעילות גופנית,ואני לא בכושר.
*מה לאכול לפני ואחרי האימון?
תודה ענת :] שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמוד
ענת פלדמן01/05/2009מזל טוב ליום ההולדת הקרב :)) אז בעצם אתה רוצה להיכנס לכושר וגם לשמר ולבנות את מסת השריר שלך. סבבה. אני בעד שחייה לטובת הכושר האירובי: האם זו אופציה מבחינתך? שחיה משפרת מצויין את היכולת הנשימתית. גם ריצה אפשרית, משחקי כדור. האפשרויות רבות מאד:. מומלץ לפחות 3 פעמים בשבוע.
פעילות אנאירובית: כדאי לעבוד על השרירים בכל הגוף, לטובת האיזון, ולא רק פלג הגוף העליון. גם כאן האפשרויות רבות מאד. החל משכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מכרעים (כלומר התרגילים הקלאסיים) וכלה במסובכים יותר - וודאי שחדר כושר יכול גם לתת מענה. כדאי מאד לעבוד נכון ומדוייק על מנת שלא ליצור נזק חלילה.
חשובה התזונה לפני האימון ואחריו אבל גם מה אתה אוכל במשך כל היום כולו. מאוזן, בריא, מכל אבות המזון. כשעתיים לפני האימון ארוחה עם פחמימות, אפשר גם כחצי שעה לפני: בננה. אחרי האימון - עד כשעה אחרי שילוב של חלבון ופחמימה. או כארוחה מלאה (סלט, חביתה, טוסט, או עוף אורז וירקות) או אפילו ארוחה קטנה יותר (כריך עם טונה או גבינה, יוגורט וגרנולה...)
אתה מוזמן גם להציץ באתר שלי, וכמובן לחזור עם שאלות יותר ממוקדות. בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)