מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 26 גובה 1.75שוקל 55אלמוני14/08/2007
כמו שאתם מבינים אני מאוד רזה ורוצה קצת להוסיף משקל.
אני לא מאמין בכל השייקים של החלבונים וכו'.
התחלתי לפני שבועיים להתאמן בחדר כושר 2-3 בשבוע.
האם יש תרגילים שעדיף לעבוד עליהם? האם עדיף לא לעשות פעילות אירובית אלא רק כוח?
מה התזונה המומלצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל
עופר קיס15/08/2007המלצה מספר 1. לשלם וללכת לתזונאית ספורט
אפשרות ב. - הוסף חלבונים ותוספת קאלוריות לתזונה הרגילה שלך. 5 ארוחות מאוזנות ביום
נסה להפריד בין פעילות אירובית ומשקולות
בפעילות האירובית בצע את המינימום הדרוש לבריאות - הווה אומר קושי נמוך למשך 30 דקות
במשקולות בצע תרגילים מורכבים כדוגמאת SQUAT DEAD LIFT וכו -
תוודא שהמדריך ילמד אותך טכניקה נכונה של תרגילים אלו לפני שאתה מתחיל לעלות משקלים
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא לבד ,כמוך יש עוד רזים מאו
יוני17/08/2007אני מתאמן כבר שנה וחצי 3 פעמים בשבוע ועושה 2 קבוצות תרגילים כשכל קבוצהבת 3 תרגילים וכל תרגיל בנוי מ- 3 סטים וכל סט כ-11 חזרות.
כפי שאתה בטח מבין זה אימון רציני ויסודי ואני מתמיד בכך אלא שכמעט ולא עליתי במשקל בכל התקופה הזו וזה מתסכל אותי.
לאחרונה אני ער לכך שאולי אני לא אוכל מספיק כדי לתת לגוף מה שהוא צריך בעיקר דגש על חלבונים ופחמימות ולכן אני משקיע עכשיו בנושא וללכת לתזונאית ספורט זו אפשרות סבירה.
אני מתכוון להשקיע באבקות חלבון כדי שיתן מענה כהשלמה (לא במקום) לארוחות כי כדי להגיע למאזן קלורי מתאים צריך לאכול הרבה ולהיכנס לחישובים לגבי הרכיבים התזונתיים.
בקיצור סיפור מסובך אבל לאימון לא יהיה ערך ממשי ללא תזונה מתאימה כפי שאני חווה על עצמי.
שיהיה בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)