בן 26 גובה 1.75שוקל 55

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 26 גובה 1.75שוקל 55
    אלמוני
    14/08/2007

כמו שאתם מבינים אני מאוד רזה ורוצה קצת להוסיף משקל.
    אני לא מאמין בכל השייקים של החלבונים וכו'.
    התחלתי לפני שבועיים להתאמן בחדר כושר 2-3 בשבוע.
    האם יש תרגילים שעדיף לעבוד עליהם? האם עדיף לא לעשות פעילות אירובית אלא רק כוח?
    מה התזונה המומלצת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 26 גובה 1.75שוקל 55

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

עופר קיס
    15/08/2007

המלצה מספר 1. לשלם וללכת לתזונאית ספורט
    אפשרות ב. - הוסף חלבונים ותוספת קאלוריות לתזונה הרגילה שלך. 5 ארוחות מאוזנות ביום
    נסה להפריד בין פעילות אירובית ומשקולות
    בפעילות האירובית בצע את המינימום הדרוש לבריאות - הווה אומר קושי נמוך למשך 30 דקות
    במשקולות בצע תרגילים מורכבים כדוגמאת SQUAT DEAD LIFT וכו -
    תוודא שהמדריך ילמד אותך טכניקה נכונה של תרגילים אלו לפני שאתה מתחיל לעלות משקלים
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלמוני
    15/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא לבד ,כמוך יש עוד רזים מאו

יוני
    17/08/2007

אני מתאמן כבר שנה וחצי 3 פעמים בשבוע ועושה 2 קבוצות תרגילים כשכל קבוצהבת 3 תרגילים וכל תרגיל בנוי מ- 3 סטים וכל סט כ-11 חזרות.
    כפי שאתה בטח מבין זה אימון רציני ויסודי ואני מתמיד בכך אלא שכמעט ולא עליתי במשקל בכל התקופה הזו וזה מתסכל אותי.

לאחרונה אני ער לכך שאולי אני לא אוכל מספיק כדי לתת לגוף מה שהוא צריך בעיקר דגש על חלבונים ופחמימות ולכן אני משקיע עכשיו בנושא וללכת לתזונאית ספורט זו אפשרות סבירה.

אני מתכוון להשקיע באבקות חלבון כדי שיתן מענה כהשלמה (לא במקום) לארוחות כי כדי להגיע למאזן קלורי מתאים צריך לאכול הרבה ולהיכנס לחישובים לגבי הרכיבים התזונתיים.

בקיצור סיפור מסובך אבל לאימון לא יהיה ערך ממשי ללא תזונה מתאימה כפי שאני חווה על עצמי.

שיהיה בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו