המלצה לנשימה בשחייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לנשימה בשחייה
    איציק
    02/05/2009

היי ענת
    אני כרגע נושם בחתירה כל 2 תנועות
    האם זה מספיק (המטרה לשרוף שומנים ) או שמומלץ לנשום כל 4 תנועות
    כל 3 תנועות לא כל כך מסתדר לי ואני יוצא מאיפוס - מה הממלצתך

2. אני לא מצליח לשחות פרפר נכון אפילו שראיתי ב YOUTUBE + המציל גם הדריך אותי ועדין אני בקושי גומר 25 מטר וגם לא כל כך נכון בתנועות לפי דעתי פרפר מחטב טוב מאוד את החלק העליון
    האם זה נכון והאם יש לך איזה טיפים לסגנון הזה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לנשימה בשחייה

הוספת תגובה

• נשימה בחתירה, ופרפר

ענת פלדמן
    02/05/2009

1. אני נושמת כל שתי תנועות, כבר מגיל 5. הכי נוח לי, הכי טוב לי, וגם אני עם 3 לא מסתדרת. לפעמים לקראת הסוף, בקול דאון, אני עושה כל 4 או 6 או 8 תנועות, בשביל "הכיף". אבל כל 2 זה בסדר גמור ולא קשור לשריפת השומנים.
    2. פרפר. אכן סגנון קשה ביותר, משום ההוצאה האנרגטית הגבוהה שבו. אני באמת שחיינית טובה ואם אני מסיימת בריכה אחת של 50 עד הסוף אני מבסוטה. ברור שאם הייתי מתאמנת נקודתית על פרפר זה היה משתפר - אבל אני לא רואה בכך טעם. אני מחשיבה את הפרפר כסגנון "שוויץ" שלא ממש יושב עלי :). הכל טמון בטכניקה: גלגול נכון של הגוף במים, יציאה החוצה דרך שרירי הבטן שדוחפים כמו גם כווץ הישבן ופחות דרך השכמות.
    המשך עם החתירה והחזה, זכור לשלב גב בסוף לטובת השרירים המנוגדים לפעילות - ואתה מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו