מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה על ירידה במשקל וכושר!!אד02/05/2009
שלום..
קודם כל אני בנאדם שמן אני יורד עכשיו במשקל ואני בן 21 יש לי להוריד קרוב ל-35 קילו
והורדתי 15 עד עכשיו מה שבעיקר אני עושה זה פעילות אירובית עם זה הליכון...קרדיו...וכל מה שקשור לאירובי...
ורציתי לדעת עם זה טוב לעשות בשלב זה משקולות וכפיפות בטן....עם באמת כדאי להתחיל מעכשיו עם הכפיפות בטן ולא לחכות שאני ירזה כי אני לא רוצה להיות ג'בר כזה כי אני לא גבוה....אני רוצה להיות רזה עם שרירים מעוצבים בולטים יפה כזה לא יותר מידי כמו הרקולס...
אז רציתי לדעת מה כדאי לעשות ובאיזה שלב להתחיל משקולות וכפיפות?
ועם יש לכם עוד רעיונות לספורט מסויים שיורדים איתו במשקל?
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וודאי שכן
ענת פלדמן02/05/2009רצוי מאד במקביל לקרדיו לעשות פעילות אנאירובית של שימור מסת השריר. כשאתה יורד במשקל אתה מאבד גם מסת שריר, (חשוב לדעת !!) ולכן כשאתה משלב תרגילי כוח אתה משמר את המסה. שים לב: משמר, לא מנפח. שרירים חזקים יותר גם שומרים על השלד ויותר מזה: מעלים את השריפה המטבולית היומית שלך כך שאתה שורף יותר קלוריות גם במנוחה. אז התשובה היא כן, עשה במקביל גם כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, סקווטים, משקוליות, תרגילי כוח מגוונים.
כל פעילות אירובית היא מצויינת בשבילך, כן כדאי לגוון. להליכות להוסיף שיפועים מידי פעם או שינויי מהירות. אולי לשלב גם שחייה בשגרת השבוע או ספינינג או אפילו משחקי כדור עם חברים. לחשוב "תנועה", לחשוב "תזוזה" ולגוון.
ברכות על הירידה במשקל, המשך כך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)