גיבוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיבוש

ברצוני להיות מוכן לגיבוש מטכ"ל . כרגע אני מסיים כיתה י"א ואני רוצה להיכנס לכושר טוב מאוד בארבעה חודשים הקרובים.
    נתונים: בן 16 וחצי, משקל -67 וגובה 177 ס"מ.
    המטרה היא לשפר את המהירות המירבית ( דגש על ספרינטים ולא על נפח הריצה, אולי על ידי אינטרוולים) ופיתוח מסה גדולה יותר ובתוך זה לעלות מספר קילוגרמים. כרגע אני רץ 4 וחצי קילומטר בריצה קלה על דופק 175-180 אח"כ אני עושה מספר סטים בסיסיים של כוח ואוכל חלבון (טונה או משהו בסגנון)..מתאמן כ4 פעמים בשבוע...אני משער שכל מי שיגיע לגיבוש יגיע בכושר גבוה ומתוכם יהיו מספר לא מבוטל של אנשים כבדים יותר ממני.. על מה עלי להתמקד כדי להתבלט בפן הגופני? חשבתי על שימוש בקריאטין כתוסף.

תודה רבה, גיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיבוש

הוספת תגובה

• הי גיל

ענת פלדמן
    04/05/2009

אתה יודע שיש לנו כאן פורום "כושר קרבי"... ובכל זאת: נשמע שאתה פועל מצויין, ומודע למה שאתה עושה. אני לא ממש בעד קריאטין, אם כי ראה תשובתו של שי באחד השרשורים למטה בעניין זה. אם אתה אוכל נכון ומאוזן, חלבונים במשך היום (לא יותר מידי! ) וגם פחמימות. עובד הרבה "מהראש", עם חשיבה חיובית, דבקות במטרה, זה אמור להספיק והרבה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו