היי ענת :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת :)
    מיכל
    04/05/2009

את יכולה להסביר לי בבקשה מה זה כריעות סומו ואיך לעשות אותם? שמעתי שהם מחזקים את כל שרירי הגוף. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת :)

הוספת תגובה

• כריעות סומו

ענת פלדמן
    04/05/2009

אני לא ממליצה לך יקירתי, לפי מיטב הבנתי יש לחץ גדול על הברכיים. לדעתי מיותר. מניסיון: (לא של סומו אבל מכרעים עמוקים וכו') את יכולה לעשות יותר נזק מאשר תועלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה :)

מיכל
    04/05/2009

ויש לי עוד שאלה...
    אני שמה לב שאחרי שאני אולכת ארחות גדולות, למשל צהריים או ארוחת ערב, אני לא רעבה, אבל בא לי משהו מתוק או עוד משהו בנוסף לארוחה. בד"כ אני מתאפקת וההרגשה עוברת אחרי רבע שעה בערך. ממה זה נובע? הרי אני לא רעבה, כביכול הרגע אכלתי. תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הסבר:)

ענת פלדמן
    05/05/2009

ואיזה קטע, בדיוק שאלו על זה לא מזמן בסטיפס. אני מצטטת לך את התשובה שלי:
    "הרבה מזה טמון בהרגל שלנו. אפילו בתור ילדים חונכנו קודם לאכול צהרים ואז נקבל את הקינוח. קודם ירקות - אחכ שטויות. זה כך בתרבות שלנו כעם: אין חגיגה בלי עוגה - לסיום. אין חתונה בלי מתוקים בסוף אין אירוח ללא קינוח. כך שזה מאד מושרש אצלינו מבחינה תרבותית. קחי למשל את התרבות הצרפתית (חקרתי שנים באקדמיה לפני ולפנים:)) שם אוכלים גבינות לקינוח - וזה הולך דורות אחורה. את מנת הסורבה המתוקה אוכלים דווקא בין הארוחות. מעניין, הא?
    אז מה עושים?
    אני מצאתי שאם אוכלים את המתוק דווקא לפני ארוחת הצהרים: למשל קוביית שוקולד או נשנוש של סוכריה חמוצה - זה מוריד את החשק למתוק אחרי האוכל.
    אפשרות נוספת היא לאכול מתוק בריא יחסית כמו תמר או תפוח.
    אפשרות נוספת היא לקבל את ההרגל הזה כפשוטו, באהבה, ולהנות ממשהו מתוק בסוף הארוחה. אין בזה כל רע ובאמת תמיד אפשר למצוא תחליפים מזינים יותר ועם פחות קלוריות
    במקרה שהאכילה היא רגשית או תת הכרתית - יש כלים לטפל בשורש הבעיה, או בתרפיית קו הזמן (TLT) או בתכנות תת ההכרה (NLP).
    ועוד: זה יכול להעיד על חוסר בו יטמין B6 שנמצא נמצא בכבד, כליות, לב, חלמון של ביצה, דגנים מלאים, בחומוס, אורז, תפוח אדמה, עגבנייה, בשר, דגים, ביצים, קטניות, אגוזים, בננות, נבטים ושמרים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו