הרחבת כתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת כתפיים
    עומר
    05/05/2009

שלום רב!
    אני בגובה 1.93, מאוד רזה וצר
    אני רוצה בעיקר להרחיב את הכתפיים ואת פלג הגוף העליון שלי
    כדי לעשות את זה אני עושה הרבה מתח, שכיבות שמיכה ומקבילים.
    הבעיה שלי היא שאני שם לב שפלג הגוף העליון מתרחב בעוד שמהבטן ולמטה אני עדיין מאוד רזה וצר ואני פוחד שאם אמשיך לעבוד כך, אראה בסוף כמו ג'וני בראבו ):
    השאלה שלי היא מה לעשות כדי להרחיב גם את פלג הגוף התחתון, הכוונה - מהבטן ולמטה.
    תודה רבה על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת כתפיים

הוספת תגובה

• הרחבת כתפיים

שי אלנקרי
    05/05/2009

תרגילים כמו , מתח, שכיבות שמיכה ומקבילים אכן תורמים להתרחבות הכתפיים. דבר נוסף שיש לזכור הוא שמבנה עצמות האגן הוא קבוע וישאר צר כל עוד תישאר רזה יחסית ולא תהיה מעטפת שומן סביב המותניים. תוכל לפתח את שרירי הבטן והרגליים בכדי ליצור פרופורציה מסויימת באזור הבטן ומטה.
    תרגילי בטן שתוכל לעשות בבית: כפיפות בטן לפנים, כפיפות בטן .לרגליים
    סקואטים, מכרעים, הרמת אגן בשכיבה על הגב.
    במידה ותרצה להעמיק בנושא קצת יותר ולקחת את זה צעד אחד קדימה אני מציע לך להירשם לחדר הכושר הקרוב למגורייך, ולהיפגש עם מדריך כושר מקצועי שאני מניח ידע להתאים לך תוכנית אימון לפי צרכייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עומר
    05/05/2009

תודה על התגובה שי
    לצערי אין לי זמן לחדר כושר אבל אני בהחלט איישם את ההצעות שלך!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו