השרירים לא מתנפחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השרירים לא מתנפחים
    איציק
    06/05/2009

היי
    כאמור אני מתאמן עד עכשיו כ 4 פעמים בשבוע בריכה + 3 פעמים אינרובי
    אמרו לי שיוכל להיות בגלל שאני שוחה 4 פעמים בשבוע ובגלל שחייה גם עובדת על השרירים אז אני כנראה שורף את השריר ולא נותן לו לגדול
    המליצו לי להוריד אימון שחייה

מה דעתכם - ?????? מה אני צריך לשנות כדאי שיראו השרירים גם מתנפחים(עד עכשיו הם רק התחטבו )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השרירים לא מתנפחים

הוספת תגובה

• שרירים

שי אלנקרי
    06/05/2009

תצטרך לבדוק גם את התזונה שלך. אם ההוצאה האנרגטית שלך גבוהה מההכנסה, לא תוכל לפתח מסה שרירית כמו שאתה רוצה. תצטרך להתאים את התזונה לאימונים ואולי אף להוריד פעם בשבוע אימון שחייה. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית ספורט לצורך התאמה אישית של תפריט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקטע שאני לא עולה ולא יורד במשקל -

איציק
    06/05/2009

הגוף כן מתחטב - כנראה אחוזי שומן יורדים אבל השרירים לא מתנפחים
    אז מה שאתה אומר זה לאכול יותר ממה שאני מוציא ???
    תקן אותי אם אני טועה - האמת שאני אוכל יותר ממה שהייתי אוכל לפני שהייתי מתאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

שי אלנקרי
    07/05/2009

כשהגוף מתחטב, זאת אומרת ישנה ירידה באחוזי השומן בגוף, זאת אומרת שאתה מרזה...
    ירידה במשקל או אם תרצה תקרא לזה "חיטוב" מתרחשת כאשר ההוצאה האנרגטית היומית עולה על ההכנסה. המלצתי היא כזאת: תפגש עם דיאטנית ספורט, שתדע בדיוק כמה קלוריות גופך מוצי ביום, ותדאג להתאים לך תפריט אכילה מדוייק לעלייה במסה השרירית.
    לא תצטרך יותר להאבק בזה, פשוט לאכול מה שאומרים.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו