שאלות של אחד שהחליט להיות בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות של אחד שהחליט להיות בריא
    גיא,נתניה.
    08/05/2009

שלום לכולם.לאחר שנים של ג'אנק,סיגריות והמון אלכוהול,הבנתי שזוהי לא דרך חיים ולקחתי את עצמי בידיים ונרשמתי למכון כושר.לבינתיים הדבר היחיד שאני עושה שם זוהי ריצה בת 20 דקות כל פעם,3 פעמים בשבוע(זהו השבוע הראשון שלי שם).בשבוע הבא ארצה להוסיף גם כפיפות בטן,אבל אני קצת בור בעניין ויש לי שתי שאלות של מתחיל.
    הראשונה,ממה כדאי להתחיל,מהריצה או מכפיפות הבטן?
    והאחרונה,סטים של כמה צריך לעשות מתחיל כמוני בכפיפות בטן?
    תודה רבה למי שעונה ושבת שלום לכולם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי גיא

ענת פלדמן
    09/05/2009

ברכות על הבחירה בבריאות.
    1. חשיבות רבה מאד לתזונה שלך בנוסף לכושר שאתה עושה. לא נשמע שאתה צריך לרדת במשקל, האם זה כך?
    2. אני מציעה לך לא להוסיף רק כפיפות בטן אלא לעבוד על כל השרירים בגוף, זה נכון בשביל האיזון.
    3. כמה? לפי ניסוי וטעיה, זה מאד אישי. כדאי להתייעץ עם מדריך הכושר שם שיראה שאתה עושה נכון, ויסביר לך על כל שאר המכשירים על מנת שתדייק בתנועה עד כמה שניתן.
    4. לפני סבב המכשירים כדאי לעשות חימום דינאמי של כמה דקות על מנת להכין את הגוף לפעילות, ואחכ את הריצה. אתה יכול להתחיל עם הריצה ואחריה את סבב המכשירים, למטרה שלך הסדר לא נראה לי קריטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ענת =]

גיא,נתניה.
    09/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו