מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות - שאלה דחופהרינת09/05/2009
שלום רב,
אני מתעמלת בחודש כושר באופן קבוע 3 עד 4 פעמים בשבוע (אני בת 44) אני מתמקדת יותר בפעילות ז"א אלפיטקל ( למשך זמן של 40 ד' עד 50ד') לפני כשבוע שיניתי והלכתי על הליכון בערך 20 ד' במהירות של 6.2 עם שיפוע קטן לאחר שירדתי מההליכון הרגשתי סחרחורת , חוסר איזון בגוף וזה עבר לאחר 10 ד' לפני מס' ימים החליפו את מכשירי האליפטיקל לסוג אחר(קרוס טריינר) וגם שם לאחר אימון של 50ד' כשירדתי מהמכשיר היתה לי את אותה ההרגשה, עד היום זה לא קרה לי, דבר נוסף אני סובלת מבעיות באוזניים שגורמים לי לפעמים לחוסר איזון בגוף (נאמר לי ע"י רופא אוזניים, ש"הקריסטלים" באוזניים זזנים וזה מה שגורם לחוסר איזון) דבר נוסף הזמן האחרון אני מרגישה שהאוזניים שלי סתומות ואני צריכה לבצע שאיבה (זה קורה לי פעמים בחודשיים) .
שאלתי, האם הסחרחורות יכולות לנבוע מבעיית האוזניים, או שיש סיבה אחרת. אני מאוד מודאגת
אשמח לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריסטלים באוזן
ענת פלדמן09/05/2009אימי שתחיה (מבוגרת ממך בכ 10 שנים) סבלה אף היא מסחרחורות (איומות, הרבה יותר קשות ממה שאת מתארת) והיא אובחנה עם אותה בעיה. הסחרחורות היו תוקפות אותה בלי שום קשר לפעילות גופנית או מכשיר זה או אחר (בדוק, היא ההיפך ממני בספורט). כך שאני מאמינה שגם כאן זה לא קשור לפעילות שאת עושה. אצלה זה עבר תודה לאל, היא טיפלה בזה בדרכים משלימות (זה במשפחה...פרחי באך, דמיון מודרך, הומאופטיה ועוד) במקביל לטיפול הקונבנציונלי.
בהצלחה ובריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)