מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוף כל סוף התחלתי חדר כושרורד10/05/2009
אחרי שנים רבות של חוסר פעילות גופנית. נרשמתי לחדר כושר כבר 10 ימים אני פעילה ולהפתעתי נהנית מזה מאוד. היום מדריך הכושר המליץ לי לא להעמיס על עצמי. ברצוני לדעת כמה ואיך כדאי לי? פעמיים בשבוע אני משתתפת בשיעור עיצוב דינאמי 50 דקות. ופעמיים בשבוע פילאטיס 50 דקות. בנוסף כל יום 20 דקות בהליכון ברמה 5. ובנוסף 3 סטים של 10 בתרגילי בטן, משקולות ,חזה, ורגליים. ואני מרגישה מצויין. האם זה בסדר או שבאמת זה מוגזם . והאם כדאי לי להתחיל ספינינג ? המשקל שלי 90 ק"ג וגובה 1.70 .
אני חדשה בעסק והייתי שמחה לקבל קצת כוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכות, ורד:)
ענת פלדמן11/05/2009רק לא ציינת בת כמה את. במקביל לכל הפעילות הנפלאה הזו - כדאי לשמור על תזונה נכונה. זה חשוב גם לאור הפעילות הרבה - לאכול נכון על מנת למקסם את יעילות האימון.
אם זה הרבה או לא - זה די אישי. מאד תלוי בכושר ההתחלתי שלך, הרבה במוטיבציה ובעיקר בלהקשיב לגוף שלך. האמת היא שספינינג זו פעילות מאד אינטנסיבית. הייתי מחכה שבועות ספורים עד שהגוף שלך מתחזק דיו (שוב, זה אישי. אם את בכושר מצויין, אז את יכולה לעשות ספינינג. את בעצם יודעת הכי טוב). יחד עם זאת אני מאד בעד גוון ועניין, את יכולה להחליף בין הספינינג ליומיים מסלול למשל. ההתלהבות שלך מדבקת, המשיכי כך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ענת
ורד11/05/2009צודקת שלא ציינתי את גילי: 35.
כפי שאמרתי אני כבר זמן רב לא בכושר, אבל באמת לא מרגישה עומס או עייפות
יכול להיות שזה בגלל שאני אוהבת ללכת מרחקים בשביל הכיף.
לגבי תזונה קיבלתי תפריט מתזונאית של בערך 1300 קלוריות ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בגילי :))
ענת פלדמן11/05/2009עדיין, אעפ שאת לא מרגישה עייפה במיוחד (ההתלהבות ההנאה והמוטיבציה נותנים המון, אבל המון כוח פיזי. כך שזה די ברור.) אני לא רוצה שתחווי "ירידת מתח" אלא תמצאי לך דרך עבודה מאוזנת. נוחה. שתוכלי לשמור עליה, לחיים).
1300 קלוריות זה מצויין. שימי לב שאת לא אוכלת פחות מזה. שומרת על מרווח של עד 3 שעות בין ארוחה לארוחה ושותה רק מים. לפני האימון בעיקר פחממה (בננה כחצי שעה לפני זה מצויין) ואחרי האימון שילוב של השניים - חלבון ופחמימה. אם את מתאמנת בשעות הלילה - לא חובה לאכול. אני תמיד בעד מינימום בשעות הערב, גם אם זה אחרי אימון.
המשיכי כך ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)