סוף כל סוף התחלתי חדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף כל סוף התחלתי חדר כושר
    ורד
    10/05/2009

אחרי שנים רבות של חוסר פעילות גופנית. נרשמתי לחדר כושר כבר 10 ימים אני פעילה ולהפתעתי נהנית מזה מאוד. היום מדריך הכושר המליץ לי לא להעמיס על עצמי. ברצוני לדעת כמה ואיך כדאי לי? פעמיים בשבוע אני משתתפת בשיעור עיצוב דינאמי 50 דקות. ופעמיים בשבוע פילאטיס 50 דקות. בנוסף כל יום 20 דקות בהליכון ברמה 5. ובנוסף 3 סטים של 10 בתרגילי בטן, משקולות ,חזה, ורגליים. ואני מרגישה מצויין. האם זה בסדר או שבאמת זה מוגזם . והאם כדאי לי להתחיל ספינינג ? המשקל שלי 90 ק"ג וגובה 1.70 .
    אני חדשה בעסק והייתי שמחה לקבל קצת כוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברכות, ורד:)

ענת פלדמן
    11/05/2009

רק לא ציינת בת כמה את. במקביל לכל הפעילות הנפלאה הזו - כדאי לשמור על תזונה נכונה. זה חשוב גם לאור הפעילות הרבה - לאכול נכון על מנת למקסם את יעילות האימון.
    אם זה הרבה או לא - זה די אישי. מאד תלוי בכושר ההתחלתי שלך, הרבה במוטיבציה ובעיקר בלהקשיב לגוף שלך. האמת היא שספינינג זו פעילות מאד אינטנסיבית. הייתי מחכה שבועות ספורים עד שהגוף שלך מתחזק דיו (שוב, זה אישי. אם את בכושר מצויין, אז את יכולה לעשות ספינינג. את בעצם יודעת הכי טוב). יחד עם זאת אני מאד בעד גוון ועניין, את יכולה להחליף בין הספינינג ליומיים מסלול למשל. ההתלהבות שלך מדבקת, המשיכי כך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ענת

ורד
    11/05/2009

צודקת שלא ציינתי את גילי: 35.
    כפי שאמרתי אני כבר זמן רב לא בכושר, אבל באמת לא מרגישה עומס או עייפות
    יכול להיות שזה בגלל שאני אוהבת ללכת מרחקים בשביל הכיף.
    לגבי תזונה קיבלתי תפריט מתזונאית של בערך 1300 קלוריות ליום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בגילי :))

ענת פלדמן
    11/05/2009

עדיין, אעפ שאת לא מרגישה עייפה במיוחד (ההתלהבות ההנאה והמוטיבציה נותנים המון, אבל המון כוח פיזי. כך שזה די ברור.) אני לא רוצה שתחווי "ירידת מתח" אלא תמצאי לך דרך עבודה מאוזנת. נוחה. שתוכלי לשמור עליה, לחיים).
    1300 קלוריות זה מצויין. שימי לב שאת לא אוכלת פחות מזה. שומרת על מרווח של עד 3 שעות בין ארוחה לארוחה ושותה רק מים. לפני האימון בעיקר פחממה (בננה כחצי שעה לפני זה מצויין) ואחרי האימון שילוב של השניים - חלבון ופחמימה. אם את מתאמנת בשעות הלילה - לא חובה לאכול. אני תמיד בעד מינימום בשעות הערב, גם אם זה אחרי אימון.
    המשיכי כך ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו