פריקת כתף ...השיקום :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת כתף ...השיקום :)
    בני
    11/05/2009

היי ענתוש
    דברנו בחודשים האחרונים על זה שפרקתי תכתף אם את זוכרת
    כמו כן מה שחששנו קרה אבדתי הרבה מהמסת שריר שלי....
    אך אנלא מבואס לא אכפת לי להתחיל מחדש
    כיום אחרי 3 חודשים אני יכול להתחיל לבצע את מירב התרגילים עדיין לאבעומסים מי יודע מה כי נחלשתי פיזית

קיצר השאלה שלי אם אני יכול להאיץ את התפפתחות השריר על ידי 2 אימונים ביום על אותו שריר?
    (יש לי זמן פנוי אני בחופשת מחלה)... השאלה אם אעשה 6 סטים בבוקר יד קדמית ו6 סטים בערב יד קדמית האם זה טוב? ....(כי ניסתי ובבוקר לא הצלחתי את מה שעשיתי בערב)
    תודה מראש
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת כתף ...השיקום :)

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    11/05/2009

לאט לך. בהדרגה. רגע. רק עכשיו חזרת לפעילות (איזה יופי ! ברכותיי ! ) שמור על עצמך. זה לא ממש משנה הקצב, משנה שתשמור על הגוף. לא הייתי מתחילה משני אימונים ביום, אעפ שיש לך זמן פנוי. כל יום תעלה רק בקצת את העומס, תקשיב לגוף שלך - זו הזדמנות מצויינת להתחבר אליו. ובעדינות. אם לא הצלחת בבוקר מה שעשית בערב: זה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טנקס ענתוש...אבל

בנצו'
    11/05/2009

בקשר לשני אימונים ביום
    בגלל שחלק מהתרגילים אינני יכול עדיין לבצע הקושי של האימון ממש לא קשה לי לכן אני שואל אם אני יכול לנסות לדחוף 2 אימונים ביום....
    לדוגמא ליד אחורית הייתי עושה בעבר 4 תרגילים שונים 4 סטים לתרגיל 12 חזרות
    כיום ני עושה רק 2 תרגילים
    וככה ביד קדמית היו לי 4 ונשארו 2

מכאן אני שואל האם זה טוב לבנייה אימון בוקר וערב?
    ברור שלא אשתגע ויעמיס על עצמי מה שאינני יכול
    שוב תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה שכזה,

ענת פלדמן
    11/05/2009

ורק בתנאי שאתה קשוב לגוף שלך, גם לכאבים (חלילה) וגם לתחושת אי נוחות, לדעתי אין בעיה לעשות בוקר וערב, אשמח לשמוע את דעת עמיתיי שחוו תופעה דומה. הקפד לאכול היטב לאורך כל היום כולו (לא להעמיס בחלבונים למשל) וכשאתה עובד - למקד את המחשבה על השרירים הפועלים. לא לעשות פעולה "מכאנית" אלא להפעיל היטב את הדימיון המיקוד והמחשבה על השרירים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טנקס מכל הלב

בני
    11/05/2009

אני אקח לתשומת ליבי
    תודה לך על הכל
    וטוב לדעת שיש עוד אנשים טובים כמנוך שתורמים מנסיונם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה, חבר. בהצלחה :)

ענת פלדמן
    12/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו