מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהעמית11/05/2009
שלום,
אני בת 18 ומשקלי הוא 57, גובהי הוא 155.
הייתי רוצה בעזרת דיאטה קלה ושילוב עם ספורט להוריד 5-7 ק"ג.
כיצד אעשה זאת? אני מתאמנת כשעה בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ומשתדלת לאכול בריא ונכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של:
ענת פלדמן11/05/2009תזונה שמתאימה לך - קלורית ובריאותית
פעילות גופנית - אירובי+ אנאירובי לפחות שלוש פעמים ביום -בלי קשר לתזונה. ספורט לחוד ואוכל לחוד. בימים של אימון אם תשמרי על כמות הקלוריות של שאר ימות השבוע - תרדי יפה במשקל. אחכ לשמירה -זה כבר סיפור אחר.
התמדה
סבלנות
מחשבות חיוביות, הצהרות חיוביות, חשוב בכלל ובמיוחד בימים קשים יותר. על מנת שלא להתייאש ולעלות בחזרה על הסוס.
האוכל משחק תפקיד קריטי ללא ספק. הייתי מדברת איתך על תפריט של 1400 ביום, על מנת לכוון לירידה של כחצי קילו בשבוע. את מוזמנת להציץ באתר שלי יש כמה דוגמאות והרבה הסברים נוספים. אני מציעה לך גם ללכת לדיאטנית (אפשר מהקופה).
אימוני אירובי (מסלול, שיעור מדרגה, סטפר, אךיפטיקל, ספינינג, שחייה) כל דבר, ובלבד שאת נהנית, מזיעה ומתמידה. כאמור לפחות 3 פעמים בשבוע - ואני תמיד בעד גוון. גם וגם וגם.
תרגילי כוח. בטן, טוסיק, זרועות, גב. בתרגילים בסיסיים, יספיקו. אפשר ללכת לשיעור חיטוב.
מתיחות, הרפיה
סבלנות. הישקלי פעם בשבוע, לא יותר מזה. את יכולה גם למדוד היקפים או לקחת גינס שעכשיו צמוד ואיתו לעקוב אחר הירידה.
בכל מקרה לכוון לבריאות, לאורח חיים נעים ונוח. כזה שתוכלי להתמיד איתו. ובעיקר להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)