דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    עמית
    11/05/2009

שלום,
    אני בת 18 ומשקלי הוא 57, גובהי הוא 155.
    הייתי רוצה בעזרת דיאטה קלה ושילוב עם ספורט להוריד 5-7 ק"ג.
    כיצד אעשה זאת? אני מתאמנת כשעה בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ומשתדלת לאכול בריא ונכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• שילוב של:

ענת פלדמן
    11/05/2009

תזונה שמתאימה לך - קלורית ובריאותית
    פעילות גופנית - אירובי+ אנאירובי לפחות שלוש פעמים ביום -בלי קשר לתזונה. ספורט לחוד ואוכל לחוד. בימים של אימון אם תשמרי על כמות הקלוריות של שאר ימות השבוע - תרדי יפה במשקל. אחכ לשמירה -זה כבר סיפור אחר.
    התמדה
    סבלנות
    מחשבות חיוביות, הצהרות חיוביות, חשוב בכלל ובמיוחד בימים קשים יותר. על מנת שלא להתייאש ולעלות בחזרה על הסוס.
    האוכל משחק תפקיד קריטי ללא ספק. הייתי מדברת איתך על תפריט של 1400 ביום, על מנת לכוון לירידה של כחצי קילו בשבוע. את מוזמנת להציץ באתר שלי יש כמה דוגמאות והרבה הסברים נוספים. אני מציעה לך גם ללכת לדיאטנית (אפשר מהקופה).
    אימוני אירובי (מסלול, שיעור מדרגה, סטפר, אךיפטיקל, ספינינג, שחייה) כל דבר, ובלבד שאת נהנית, מזיעה ומתמידה. כאמור לפחות 3 פעמים בשבוע - ואני תמיד בעד גוון. גם וגם וגם.
    תרגילי כוח. בטן, טוסיק, זרועות, גב. בתרגילים בסיסיים, יספיקו. אפשר ללכת לשיעור חיטוב.
    מתיחות, הרפיה
    סבלנות. הישקלי פעם בשבוע, לא יותר מזה. את יכולה גם למדוד היקפים או לקחת גינס שעכשיו צמוד ואיתו לעקוב אחר הירידה.
    בכל מקרה לכוון לבריאות, לאורח חיים נעים ונוח. כזה שתוכלי להתמיד איתו. ובעיקר להנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו