למה לא יורדת במישקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא יורדת במישקל
    מורן
    12/05/2009

שלום רב,

אני בת 33 ועד עכשיו הורדתי כ 30 ק"ג ממישקלי. אני מיצאמנת 3-4 פעמים בשבוע: אירובי שעה ואח"כ מישקולות. חזרתי לא מיזמן להתאמן אחרי הפסקה של כחודשיים, אבל מישום מה אני לא יורדת במישקל בכלל מאז שחזרתי להתאמן. אני מרגישה בעליה בשרירי הרגליים ואני מאוד מקפידה על מה שאני אוכלת. לא עוברת את ה 1300 קלוריות ביום ואוכלת אורגני.

מה יכולה להיות הסיבה לאי הירידה במישקל? האם כדאי לי להפסיק להרים מישקולות ולעשות יותר אירובי?

תודה מראש,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא יורדת במישקל

הוספת תגובה

• הי מורן

ענת פלדמן
    12/05/2009

זה כנראה שילוב של כמה דברים, ואתן לך כמה כוונים:
    1. את האוכל כדאי לחלק בין שעה וחצי לשלוש שעות בין כל ארוחה. להתחיל עם ארוחת בוקר, לא לדלג עליה כיון שזה נותן ג'אמפ-סטארט למטבוליזם שלנו. להשתדל לאכול בערב ממש מעט וארוחת צהרים חמה. לשתות רק מים
    2. נסי להפוך את סדר האימון. חימום דינאמי קל ואז עבודת משקולות, ואז עברי לאירובי. לא לוותר על האנאירובי
    3. לגוון עד כמה שניתן באירובי: דופק משתנה, ריצות, אולי ספינינג, אם את שוחה - אז להוסיף אימוני שחייה. לעשות את שגרת האימון כמה שיותר צבעונית.
    4. כדאי לבצע בדיקות דם, בדיקת בלוטת התריס
    5. יתכן רגישות ללקטוז או לגלוטן, גם אם את לא יודעת על שכזו. אני למתאמנים ה"תקועים" שלי ממליצה על שלושה ימים ללא גלוטן בכלל. בלי לחם, בלי פסטה. רק לשלושה ימים, לפעמים זה עושה את כל ההבדל.
    6. ולהמשיך להמשיך להמשיך. הירידה שלך פנומנלית, את עושה פלאות לגוף שלך ולבריאות. פשוט תמשיכי. אם בעה"ש הכל תקין - הגוף יצא בהדרגה מה"פלאטו" הזה שהוא נמצא בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

שי אלנקרי
    12/05/2009

שלום מורן,
    עזבי לרגע את המשקל, האם ישנה הצרה בהיקפים בתקופה זו? במידה ויש הצרה בהיקפים הרי מדובר בעלייה במסת השריר במקביל לירידה במסת השומן. קילו שומן וקילו שריר זהים במשקלם אך קילו שומן תופס בנפחו פי 3 מנפח השריר. במידה ואין הצרה בהיקפים, המשיכי להתמיד גם בתזונה וגם בפעילות הגופנית, אני לא מכיר אדם שלא הצליח להביא תוצאות (בהנחה שאין בעיית תפקוד בלוטה או כל בעייה בריאותית אחרת..) התמדה, סבלנות והרבה אמונה, זה שם המשחק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו