ריצה במקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה במקום
    יסמין
    13/05/2009

רציתי לשאול אם ריצה במקום היא כמו פעילות אירובית.
    כי כשאני רצה במקום אני באמת מרגישה שאני מתאמצת, מזיעה ומתנשפת,כמו בריצה רגילה.
    האם הריצה במקום נחשבת לפעילות אירובית? כמו ריצה רגילה?
    והאם אני אצליח להוריד שומן מהגוף ולחטב אותו על ידי ריצה במקום ?

תודה מראש.
    יסמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה במקום

הוספת תגובה

• ריצה במקום

שי אלנקרי
    13/05/2009

שלום יסמין,
    אכן ריצה במקום שורפת קלוריות ומאמצת במידה דומה לפעילות אירובית כזו או אחרת. הכל תלוי בדופק שאליו את מגיעה בזמן המאמץ, לפי זה משתנה כמות הקלוריות הנשרפת באימון. כמובן שמומלץ לעסוק בפעילות למשך זמן אם מטרתך לשרוף שומן ולחטב את הגוף. השאלה היא: האם את מסוגלת לעסוק בפעילות זו לאורך זמן בלי להרגיש תחושת שיעמום?
    אם את שואלת את דעתי כדאי יותר לבצע הליכה או ריצה קלה בחוץ באוויר הפתוח.
    א.פחות משעמם
    ב. יותר מאתגר ומעניין
    לשיקולך
    מקווה שתמצאי את הדרך המתאימה ביותר עבורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי בחשבון את

ענת פלדמן
    13/05/2009

זמן הפעילות. כמה זמן את רצה במקום, במיוחד שהמטרה שלך היא שריפת שומנים. מאד ממליצה על גוון. לא רק לרוץ במקום אלא למצוא עוד פעילויות - הליכה, שחיה, אופניים, ריקוד, כדי שתוכלי להמשיך ולהתמיד. ריצה תעלה את הדופק, תתרום למטבוליזם ולשריפת שומנים. לחיטוב - כדאי להוסיף תרגילים מול התנגדות. הערה קטנה: חבל על האימפקט על המפרקים בריצה שכזו. אם רצה כל יום - הקשיבי לגוף שלך ושימי לב: אם כואב משהו, להפסיק ולעבור להליכה. את אותו אפקט את יכולה להשיג עם "פאואר ווק", ללכת במקום עם ברכיים גבוהות ומרפקים דוחפים לאחור. את מעלה יפה את הדופק ומונעת עד כמה שאפשר את הזעזועים על המפרקים. אני לא אומרת לא לרוץ בכלל - אבל כן לגוון. לטובת יעילות האימון, לטובת הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו