פיתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח חזה
    זאק
    18/05/2009

שלום לכם
    בזמן האחרון התחלתי להתאמן אם המוט לפיתוח החזה במכון וראיתי שלאט לאט החזה שלי מתחלק לשניים כאילו יש לי קו מפריד שעכשיו יותר בולט מפעם האם זה מראה על התפתחות החזה כתוצאה מהאימון ?או חס וחלילה אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח חזה

הוספת תגובה

• עוד משהוו

זאק
    18/05/2009

לפעמיים יוצאים לי וורידים מהחזה זה משקף למשהו ?...
    איזה תרגילים יעזרו לי לפתח את החזה יותר מהר
    אשמח אם שלושתכם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

זאק
    18/05/2009

3. כמה חזרות עלי לעשות בשביל לנפח את החזה "היפרוטרפיה " וכמה סטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מתכוון

ענת פלדמן
    18/05/2009

לכך שיש קו אנכי שמפריד בין שני צידי החזה? הגיוני. וודאי אם אתה מזהה "ניפוח" של החזה. הורידים הבולטים הם בעיקר נטייה גנטית אבל בהחלט מעידים על זרימת דם גבוהה יותר לאזור, שזה מראה שיפור בכושר. מספר החזרות קטן יחסית על משקל גבוה יחסית לשם היפרטרופיה ולא תמיד צריך שלושה סטים או יותר. לגבי מספר מדוייק - לפי ניסוי וטעיה. זה מאד אישי. אם אתה עובד בחד"כ כדאי לקבל הכוונה מהמדריך שם לראות שאתהלא בעומס יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו