פירמידות (לא רק במצרים מסתבר...)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירמידות (לא רק במצרים מסתבר...)
    קובי
    21/05/2009

שלום, אני בן 38 ואני מתאמן מזה שנתיים והגעתי לישורת מבחינת משקלים ומסה...בחודשים האחרונים אני רץ ומתאמן יום ככה יום ככה (כל יום) והייתי רוצה לחזור לבניית מסה. ניסיתי אתמול לעשות "פירמידה"... התחלתי עם משקל נמוך מהמשקל שאני עושה בדר"כ (10-12 חזרות) סט שני המשקל הרגיל (בערך 8 חזרות) וסט אחרון משקל גבוה ממנו (בסביבות 3 חזרות). אני מתחיל כל קבוצת שרירים בארבעה סטים תרגיל ראשון והשאר שלושה סטים. סה"כ ארבעה תרגילים לקבוצה גדולה ושלושה תרגילים לקבוצה קטנה (שתי קבוצות באימון). בדר"כ אני נח דקה בין סט לסט. האם היישום של הפירמידה הוא טוב או לקוי? (בקיצור איך עושים את זה נכון?) כמה זמן צריך לחכות בין סט לסט?
    כמה זמן בערך, צריך להימשך זמן בניית מסה פרופר לפני שמגיעים לישורת הזו שוב (להוציא את הגורמים האישיים אם זה אפשרי)?
    (אני מדבר על אימונים אגרסיביים יותר, כל יום (אין לי בעיה של התמדה או מוטיבציה), אוכל, חלבון וקריאטין...)
    האם יש תק' זמן (יום, יומיים) שצריך לחכות בין אימון כוח לאימון אירובי שזה לא יפריע לזה מבחינת אנבוליה קטבוליה?
    תודה רבה!!! ומתנצל על ההודעה הארוכה.....קובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 28, לא 38.....טעות קטנה.....

קובי
    21/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירמידה

עופר קיס
    22/05/2009

אני לא מאמין בפירמידות. אך כל אחד צריך לנסות מה שטוב לו. יש שיטות אימון מתקדמות כדוגמאת
    REST - PAUSE שהן אגרסיביות ומעולות מבחינת תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תוכל לפרט על אופן האימון...תודה

קובי
    22/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו