שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מיכל
    21/05/2009

האם זה בריא לרוץ בכביש? בגלל הזיהום והכל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• זה לא יאמן

ענת פלדמן
    21/05/2009

בדיוק חזרתי עכשיו מאימון בת"א, והמתאמנת שאלה בדיוק את אותה שאלה: רצנו ברוטשילד. ת"א מדהימה עכשיו עם האורות לכבוד חגיגות ה 100. בתי קפה, אנשים יפה, ממש פאריס. חוויה מדהימה. ואז אמרתי לה שאני למודת כביש פרויד שאת מכירה היטב. בתור אימון הייתי יורדת ועולה את פרויד וגם אז עלתה אתה שאלה: מה עם הפיח של המכוניות?. אז ברור שאידיאלי לרוץ בים, או בשדות הירוקים. ונכון שלא כדאי לרוץ כל יום ולנשום אויר מזוהם. אבל כן אפשר לכוון לשעות עם פחות זיהום, להוריד במינון וכו'. זה בריא לרוץ, כדאי לכוון למקומות הנכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצה בכביש

מיכל
    23/05/2009

אז בעצם את אומרת שאני יכולה לרוץ בכביש, למרות הזיהום? זה לא יגרום לי נזק לריאות או משהו כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף שלא

ענת פלדמן
    23/05/2009

את מדברת על קריית אליעזר? עדיף לרוץ בחוף הים ולא ברח' העצמאות :) עדיף לכוון לשעות שעומס הזיהום נמוך יחסית, בגדול זה לא מומלץ אבל אם זה לא כל יום את יכולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו