מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודרעם22/05/2009
ואני כבר הרבה זמן מתאמן על שכיבות שמיכה ומשקולות והשריר לא גודל
למה?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השערה שלי
ענת פלדמן22/05/2009כי צריך לגוון, להעלות בעומס (מה בדיוק אתה עושה, האם שינית עם הזמן? זויות? משקלים?)
כי צריך לאכול בהתאם (מה אתה אוכל לפני? ומה אחרי?)
כי זה תלוי גנטיקה
כי אולי יש שיפור ואתה לא רואה. (מדדת היקפים לפני?)
כי "הרבה זמן" זה מושג יחסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינ
רעם22/05/2009אני אדיק יותר:
13קילו ביד אחת כבר שנה 20 חזרות סט אחד פעם בשבוע
20 שכיבות שמיכה 3 פעמים בשבוע
אני אוכל מגוון מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו
רעם22/05/2009מזה זויות?
תוכלי להסביר לי קצת
נב
בן 24 70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזויות
ענת פלדמן22/05/2009זה אומר למשל ללעשות שכיבות סמיכה שהידיים משענות על מדרגה או על ספסל המ שיותר הגבהה ושיפוע. או לחילופין להתמיד את הידיים זו לזו מה שיוצר זוית חדה לכפיפה או להיפך - זוית כהה כשהידיים רחוקות מרוחב הכתפיים. שינויים בתרגילים עצמם. לא שנה את אותו התרגיל כי המטרה שלך היא לגרות כמה שיותר קבוצות שריר. מה שאתה מתאר זה מאד מונוטוני, זה מצויין להתחלה והגיע הזמן פשוט לגוון. מתח, מקבילים, משקלים, דדליפט, עוד שרירים בכלל בגוף ולא רק פלג גוף עליון (לטובת הבריאות והאיזון).
אכילה מגוונת זה אחלה אבל מספיק חלבונים במשך היום, לאכול נכון אחרי האימון -שילוב של חלבון ופחמימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)