עוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד
    רעם
    22/05/2009

ואני כבר הרבה זמן מתאמן על שכיבות שמיכה ומשקולות והשריר לא גודל
    למה?"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד

הוספת תגובה

• השערה שלי

ענת פלדמן
    22/05/2009

כי צריך לגוון, להעלות בעומס (מה בדיוק אתה עושה, האם שינית עם הזמן? זויות? משקלים?)
    כי צריך לאכול בהתאם (מה אתה אוכל לפני? ומה אחרי?)
    כי זה תלוי גנטיקה
    כי אולי יש שיפור ואתה לא רואה. (מדדת היקפים לפני?)
    כי "הרבה זמן" זה מושג יחסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הינ

רעם
    22/05/2009

אני אדיק יותר:
    13קילו ביד אחת כבר שנה 20 חזרות סט אחד פעם בשבוע
    20 שכיבות שמיכה 3 פעמים בשבוע
    אני אוכל מגוון מאוד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו

רעם
    22/05/2009

מזה זויות?
    תוכלי להסביר לי קצת
    נב
    בן 24 70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זויות

ענת פלדמן
    22/05/2009

זה אומר למשל ללעשות שכיבות סמיכה שהידיים משענות על מדרגה או על ספסל המ שיותר הגבהה ושיפוע. או לחילופין להתמיד את הידיים זו לזו מה שיוצר זוית חדה לכפיפה או להיפך - זוית כהה כשהידיים רחוקות מרוחב הכתפיים. שינויים בתרגילים עצמם. לא שנה את אותו התרגיל כי המטרה שלך היא לגרות כמה שיותר קבוצות שריר. מה שאתה מתאר זה מאד מונוטוני, זה מצויין להתחלה והגיע הזמן פשוט לגוון. מתח, מקבילים, משקלים, דדליפט, עוד שרירים בכלל בגוף ולא רק פלג גוף עליון (לטובת הבריאות והאיזון).
    אכילה מגוונת זה אחלה אבל מספיק חלבונים במשך היום, לאכול נכון אחרי האימון -שילוב של חלבון ופחמימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו