כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    אריאל
    22/05/2009

שלום!

אני עברתי מספר פעמים חדרי כושר, ועדיין לא מוצא חדר כושר, עם מדריך מבין, כולם טמבלים, וכל אחד אומר משהוא ואת הדעה שלו, ואין תוצאות, אני פשוט לא יודע כלום, לפני חודש וחצי, עברתי עוד חדר כושר, ויש בו שתי מדריכים, וכל אחד אומר משהוא אחר, אני כבר לא יודע למי לענות, כל החדרי כושר שהייתי בהם, עד עכשיו, גרועים ברמות.

ועוד שאלה:האם דיאטנית, יודעת לבנות תפריט תזונה?, לא סתם תפריט אלא תפריט לחיטוב או לעלייה במסה וגם תפריט למתאמן כמובן.דיאטנית קלינית כמובן אני לא יודע אם יש בכללית דיאטנית ספורטאו כל בעל מקצוע אחר בכללית..

והאם יש משהוא, שיוכל לבנות תוכנית אימונים בכללית כמובן אם לא אז אני ילך באופן פרטי סליחה מראש על הכתיבה אני ממש ממהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה תשובות

שי אלנקרי
    22/05/2009

ראשית, חבל שההתייחסות שלך כלפי מדריכים כאלה או אחרים היא בגדר "טמבלים". יש מדריכים יותר מנוסים ויש גם כאלה שפחות. לכל מדריך יש התייחסות וגישה שונה לתוכנית האימונים. ההחלטה שלך בנוגע לבחירת חדר כושר תלוייה אך ורק בך.
    שאלות לי אלייך: איך אתה קובע שכל חדרי הכושר גרועים? האם היה חדר כושר טוב שלפיו אתה משווה?
    טיפ קטן: עשה לך גורו (מאמן כושר שעליו אתה סומך) ולך בעקבותיו. אל תסיק כי מדריך כזה או אחר הוא גרוע עד שלא תחליט במי אתה בוטח ובדרך של מי אתה דוגל.
    לגבי הדיאטנית: תפקידה של הדיאטנית הוא לבנות ולהתאים תפריטי תזונה וגם בקופות החולים השונות יש לא מעט כאלו. דיאטנים פרטיים ניתן למצוא כמעט בכל מקום ברשת, קבל המלצות, התרשם ולך לקבל חוות דעת.
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ושאלה-

אריאל
    22/05/2009

תודה שענית
    בחדר כושר שלפני זה, היה משהוא שמתחזה למדרי,ך אני באתי להירשם, התעודה יחסת רחוקה, אבל רואים אותה, חוץ מהשם, חחח בסוף תנחשו מה הסתבר?, יותר מאוחר, אחרי שהתחלתי ונרשמתי,התעודות לא שלו ושתיהם עם שמות שונים, והוא לא מדריך, ולא עובדים שם מדריכים, רק הוא, והוא הבעלים גם, והתעודות הוא צילם אותם ממדריכים, שהיו ורוב הזמן אוכל, במיוחד בוטנים ומעשן, מחוץ לחדר כושר...
    אני עזבתי כמה מכוני כושר, רק בשביל שיהיה מדריך, בדרך כלל, הם עושים רושם רשוני ואחר כך דופקים ונעלמים, אפילו יש לי חדר כושר בבית, הכל מהכל, לא חסר כלום, בדיוק כמו חדר כושר, וציוד מקצועי.החדר כושר הנוכחי, המדריך בכלל לא נמצא, והוא כל היום מבזבז תזמן, ומדבר עם הפקידה ועם מתאמנות בלי קשר לנושא, הוא בכלל לא מבין כלום, והוא לא נמצא בחדר כושר, כמעט כל הזמן כל היום, והוא נכנס רק לסדר תמשקולות ואת המכון ומסתכל על האנשים, וכולם עושים טעויות ולא מתקן אותם, תמיד יש מה לתקן ואני רוןאה את זה אני בעצמי צריך מלא עזרה ותיקוןכולי טעויות.
    זה נראה לך הגיוני, לתת לכולם, אותה תוכנית אימונים 10-12 חזרות, במסה,בלי סוף תרגילים מלא מלא מלא תרגילים ומלא סטים, נו באמת זה חוסר מקצועיות, ברמות. והאם במסה צריך לאוכול כמה שיותר אפילו כל הזמן,לאכול מלא מלא ולהשמין, כמו שהוא אומר אפילו אם אתה רואה חבר אוכל לקחת לו מהצלחת זה יהיה מסה מלוכלכת ואני יהיה כמו לוויתן וזה הגיוני,והאם דיאטנית יודעת לבנות תפריט למסה?, בלי קשר לתזונה .תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית ספורט

ענת פלדמן
    23/05/2009

תדע לבנות לך תפריט למסה, דרך תזונה נכונה הקשורה לאימון שלך. יפה שאת מזהה חוסר מקצועיות ממאמנים שכאלו, ועצוב לשמוע שזה קיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל

שי אלנקרי
    24/05/2009

כפי שענת אמרה, דיאטנית ספורט זה הפיתרון הטוב ביותר, קשה למצוא אותן בקופות החולים אלה יותר באופן פרטי. אפשר למצוא במכון וינגייט או במדיקס. לעניין האחר, יש הרבה חדרי כושר בארץ ברמה מאוד גבוהה, אני לא יודע לאן הלכת וזה גם לא משנה, תמשיך לחפש חדרי כושר עד שתתחבר לאחד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדריך של אוכל בוטנים??

נועם
    24/05/2009

מה רע בזה??
    יש בזה הרבה חלבון..זה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין רע,

ענת פלדמן
    24/05/2009

אבל גם יש בזה גם הרבה שומנים, ואם זה לא טבעי אז גם הרבה נתרן. בסיכומו של דבר זו שאלה של כמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו