מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר כפיפות בטןנטעלי24/05/2009
שלום
אני עושה כל יום במשך כמה חודשים 100 כפיפות בטן, בעזרת מכשיר כפיפות בטן.
רציתי לשאול, על איזה שרירים זה עובד ומה זה בדיוק עושה? אני הייתי בטוחה שזה עשה לי מותניים מאד צרות, אבל כבר כמה ימים שהפסקתי עם זה אחרי הרבה חודשים, ואני לא רואה יותר מדיי שינוי.
נראה לי שהכל היה בראש שלי, אחרי יום אחד בלי הכפיפות חשבתי שאני הרבה יותר רחבה, אבל עכשיו אני מתרכזת ורואה שאין המון הבדל. האם זה הגיוני שזה עשה אותי צרה יותר באיזור המותניים? ומה זה בדיוק אמור לעשות?!
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר שרירי בטן
ענת פלדמן24/05/2009למה הכוונה: לזה שמניחים את הראש על כרית ומתגלגלים למעלה? כמעט ולא עובד על אלכסונים, יותר על רחב בטני, ישר בטני. חלק עליון וחלק תחתון של הבטן. התרגיל מחזק את שרירי הבטן. אם במקביל היה גם שינוי בתזונה (מאזן קלורי שלילי) ופעילות אירובית תיתכן ירידה באחוזי השומן והיצרות היקפים שנובעת מהשילוב ולא רק מתרגילי החיזוק. ברור שמיום אחד שלא עשית לא יהיה שינוי בהיקפים, אבל גם ברור לי שהראש יכול לתעתע, לטוב ולרע.
המשיכי עם התרגילים, הם מחזקים את הבטן. הם לא ממיסים את השומן ולכן ממליצה על תזונה ובפעילות אירובית (אם המטרה שלך היא לרזות ולהצר היקפים).
ממליצה בחום על שילוב של תרגילים נוספים: לשרירי הגב למשל לשם האיזון, ירכיים, זרועות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר כפיפות בטן
נטעלי24/05/2009הוספתי תמונה, אני מתכוונת לכזה מכשיר.
זה מה שדיברת עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי. הוא באמת טוב לך?
ענת פלדמן24/05/2009נראה שאכן עובד על האלכסונים. כדאי להשתמש בכל הפונקציות שהוא מאפשר. תשובתי הקודמת עדיין תקפה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)