מכשיר כפיפות בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר כפיפות בטן
    נטעלי
    24/05/2009

שלום
    אני עושה כל יום במשך כמה חודשים 100 כפיפות בטן, בעזרת מכשיר כפיפות בטן.

רציתי לשאול, על איזה שרירים זה עובד ומה זה בדיוק עושה? אני הייתי בטוחה שזה עשה לי מותניים מאד צרות, אבל כבר כמה ימים שהפסקתי עם זה אחרי הרבה חודשים, ואני לא רואה יותר מדיי שינוי.
    נראה לי שהכל היה בראש שלי, אחרי יום אחד בלי הכפיפות חשבתי שאני הרבה יותר רחבה, אבל עכשיו אני מתרכזת ורואה שאין המון הבדל. האם זה הגיוני שזה עשה אותי צרה יותר באיזור המותניים? ומה זה בדיוק אמור לעשות?!

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר כפיפות בטן

הוספת תגובה

• מכשיר שרירי בטן

ענת פלדמן
    24/05/2009

למה הכוונה: לזה שמניחים את הראש על כרית ומתגלגלים למעלה? כמעט ולא עובד על אלכסונים, יותר על רחב בטני, ישר בטני. חלק עליון וחלק תחתון של הבטן. התרגיל מחזק את שרירי הבטן. אם במקביל היה גם שינוי בתזונה (מאזן קלורי שלילי) ופעילות אירובית תיתכן ירידה באחוזי השומן והיצרות היקפים שנובעת מהשילוב ולא רק מתרגילי החיזוק. ברור שמיום אחד שלא עשית לא יהיה שינוי בהיקפים, אבל גם ברור לי שהראש יכול לתעתע, לטוב ולרע.
    המשיכי עם התרגילים, הם מחזקים את הבטן. הם לא ממיסים את השומן ולכן ממליצה על תזונה ובפעילות אירובית (אם המטרה שלך היא לרזות ולהצר היקפים).
    ממליצה בחום על שילוב של תרגילים נוספים: לשרירי הגב למשל לשם האיזון, ירכיים, זרועות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר כפיפות בטן

נטעלי
    24/05/2009

הוספתי תמונה, אני מתכוונת לכזה מכשיר.
    זה מה שדיברת עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לזה התכוונתי. הוא באמת טוב לך?

ענת פלדמן
    24/05/2009

נראה שאכן עובד על האלכסונים. כדאי להשתמש בכל הפונקציות שהוא מאפשר. תשובתי הקודמת עדיין תקפה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו