חדר כושר או שחיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר כושר או שחיה?
    שירן
    25/05/2009

שלום. אני בת 26 בריאה בדר"כ, לא לוקחת תרופות. ברצוני לרדת כ-8 ק"ג עד יולי- אוגוסט. התחלתי דיאטה מסודרת, בלי לחם בלי עוגות בלי ממתקים, בלי קולה וכדו'.. במשך חודש כבר! נרשמתי לחדר כושר ואני הולכת כ-3 פעמים בשבוע, ואני לא רואה תוצאות במשקל! מדוע? בהיקפים אולי קצת הצטמקתי אבל זה ממש לא משמעותי! ומה אפשר לעשות כדי לזרז ירידה במשקל? ושאלה נוספת חשובה- מה עדיף? חדר כושר או בריכה? בבקשה כתבו לי כי אני כבר ממש מיואשת!

נושא 2- יש לי בעיה ממש רצינית של שומן עודף בשוקיים. אני בחורה מלאה ולא שמנה אני שוקלת 59 ק"ג וגובהי הוא 1.62. אני ממש סובלת מזה כיוון שאיני יכולה ללכת עם מכנס קצר או עם בגד ים ולהרגיש חופשי. האם יש דרך לצמצם היקפים בשוקיים? אחרי חודש בחדר כושר, אני לא רואה שום תוצאה משמעותית.

תודה רבה רבה, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר כושר או שחיה?

הוספת תגובה

• חדר כושר שחייה ועוד

ענת פלדמן
    25/05/2009

האם את למודת דיאטות?
    אנא רשמי לי מה את אוכלת במשך היום, אני חוזרת על הנתונים: בת 26, גובה 1.62 ושוקלת 59. מבנה הגוף? (צר ? בינוני? רחב?)
    1. ירידה במשקל היא פונקציה של כמה פרמטרים: מאזן קלורי שלילי, תזונה נבונה, פעילות אירובית עצימה, פעילות אנאירובית, חשיבה חיובית (!) והרבה סבלנות.
    מה את עושה בדיוק בחדר הכושר?
    לפחות 3 פעמים בשבוע של פעילות אירובית: שעה על המסלול או שעה על הקרוס טריינר או שעה על האליפטיקל או לעבור ולגוון בין שלושתם.
    פעילות אנאירובית לכל שרירי הגוף, לשמר את מסת השריר ולהעלות את השריפה המטבולית היומית
    לגבי השאלה של מה עדיף: עדיף לשלב, גם חדכ וגם בריכה. וגם בשחייה צריך לעבוד נכון. מדוייק, אישית אני בעד שחייה, תמיד, וודאי אם את שחיינית טובה ושוחה נכון.
    2. את מתכוונת לאזור הירכיים? אני מניחה שזה שילוב של מבנה הגוף ואחוזי שומן באזור. מה עושים?
    A. ממשיכה לאכול נכון, מסודר, ובריא
    B. ממשיכה עם הפעילות האירובית. בשחיית החזה והחתירה למקד את המחשבה על שריר הישבן והירכיים.
    C. תרגילי חיזוק לשרירי הירכיים, יש באתר שלי ויש כאן כתבה שלי ב BEOK (את יכולה לעשות חיפוש של השם שלי או פשוט לראות באתר).
    התמדה, סבלנות - ממילא זה תהליך, זהו אורח החיים שלך, וכשזה לאט ובהדרגה - זה הכי בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    25/05/2009

אני הולכת לחדר כושר כ-3 פעמים בשבוע. שעה על ההליכון שכולל ריצה והליכה. אח"כ מכשירים לחיטוב הגוף.
    תזונה- סלטים, קרקרים, ביצים, טונה וכדו'..
    דיאט קולה.
    2. לא מדובר על הירכיים אלא על השוקיים. שוק הרגל. ניסיתי לאמן את שריר התאומים אבל ללא הועיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי, שוקיים :))

ענת פלדמן
    25/05/2009

נשמע כמו מקרה של מבנה הגוף, אני לא מאמינה שיש שם ריכוז שומן, ואם כבר הייתי שמה דגש על מתיחות של השריר. (עמידה על מדרגה, עקב באויר, להוריד לאחור ולמתוח את התאומים).
    סלטים, קרקרים, ביצים, טונה וכו' - סבבה, לא עוזר לי הרבה. חשיבות מכרעת לשעות, לכמויות. אם בא לך את יכולה להציץ באתר שלי יש כמה עקרונות שרשומים שם שיכולים מאד לעזור לתהליך. הפעילות האירובית שלך נשמעת מצויינת. הייתי מוסיפה עוד יום אימון - של שחייה למשל.
    אני מדגישה את עניין התזונה, הוא קריטי להורדה של אחוזי שומן וירידה במשקל.
    אה, וכדאי לצמצם למינימום את הדיאט קולה ולהתמקד במים. את מדברת עם מכורה לשעבר, כך שאני יודעת שזה לא פשוט אבל הכרחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ

שירן
    25/05/2009

תודה רבה רבה, 6את ממש מקסימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה ותודה :))

ענת פלדמן
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו