שאלה :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה :)
    מיכל
    25/05/2009

היי ענת, איזה חטיפי אנרגיה את ממליצה, ומה הכי הכי בריא? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה :)

הוספת תגובה

• טוב

ענת פלדמן
    25/05/2009

שקוראים להם חטיפי אנרגיה ולא חטיפי בריאות כי הם לא הכי בריאים בעולם. אני תמיד אומרת שעדיפות ראשונה לתמרים או תפוח. היתרון הגדול הוא בנשיאה נוחה בתיק ונשנוש יחסית (!) בריא. אצלי בסטודיו אני מחלקת להנאת המתאמנים את אילו עם הכי פחות קלוריות, וזה גם עניין של טעם. יש את אילו של תלמה נדמה לי - בננה ותמר, מייפל ותמר, חמוציות, משמש, ענבים. הם עד 70 קלוריות ולי הם מאד טעימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם

מיכל
    25/05/2009

NATURE VALLEY או אנרג'י שיש כל מיני גם ספורט או ליומיום? יש אנרג'י משמש שזה 55 קל' לחטיף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק ממי,

ענת פלדמן
    25/05/2009

זה עניין של טעם. כולם מתועשים, כולם מעובדים, כולם לא שיא הבריאות ולכן זה לא ממש משנה. אז נייצ'ר ואלי -סבבה, כך גם אנרג'י. יש לנו מזל שבאופן יחסי החטיפים פה הרבה יותר בריאים מאשר בקליפוריה - שם זו ממש בעיה למצוא משהו סביר - אז כן. מה שציינת זה יופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו