מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להוריד 3 ס"מ או יותרמהיקף הבטןדוד26/05/2009
שלום
אני בן 32, 181 ס"מ 68.8 ק"ג היקף בטן (ס"מ מתחת לטבור) 90 ס"מ
אני עובד בעבודה משרדית רוב היום
לאחרונה התחלתי להתאמן באופן סדיר (בבית)
ריצה פעמיים עד שלוש בשבוע
ותרגילים שונים (מספר ABS) עם משקולות
מבחינת תזונה: גם כאן שיניתי את אורח חיי
התחלתי לאכול בבוקר מעדן מוזלי של יופלה 2% שומן
צהריים סלט וטונה בלי לחם
ובערב משתנה, ,פעם לחם (לא לבן) עם ביצה וסלטים פעם ספגטי לא משהו מסודר
שישי שבת אני אוכל מה שבא לי (אבל לא הרבה)
פעמיים בשבוע אני שותה בירות עד ליטר לערב או משקה אלכוהולי אחר
השאלה שלי:
האם הדרך שבא אני נוקט נכונה?
ומהי הדרך הנכונה יותר ע"מ להוריד את היקף הבטן?
אני לא נראה שמן, מבנה גופי צר, אך הנושא מאוד מפריע לי
ואשמח לקבל תגובתכם
תודה רבה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות, מודעות ועוד
ענת פלדמן26/05/2009ברכות על התהליך הבריא שבחרת בו. אתה בדרך הנכונה, כיון שעל מנת להוריד את אחוזי השומן בגוף (ואז גם בבטן) השילוב של תזונה, פעילות אירובית ותרגילי כוח הוא אופטימלי. "לאחרונה" זה מושג יחסי, ואכן זה תהליך שלוקח זמן. אני כן חושבת שיש צורך במה שנקרא "פיין טיונינג" בתזונה ובפעילות.
1. כמה זמן אתה רץ? (רבע שעה? חצי שעה?) כוון לשלוש פעמים בשבוע, פעילות אירובית של כשעה. זה לא חייב להיות רק ריצה, אפשר ורצוי לשלב עם הליכה, ואם שחייה באה בחשבון מה טוב.
2. במשקאות האלכוהוליים יש המון קלוריות, כדאי לקחת את זה בחשבון. חסר לי בתפריט שאת המציין פירות וחלבון איכותי יותר. אני מזמינה אותך לאתר שלי יש שם תפריט שבועי אופציונאלי לגברים שאני הרכבתי, זה כללי מאד אבל יכול לתת מושג לגבי עקרונות חשובים (למשל בין היתר לשתות רק מים, לאכול כל 2-3).
3. הקפד על תרגילים לכל השרירים בגוף, לא רק לבטן, וגם על מתיחות. חשוב !
התמדה, סבלנות ויש תוצאות. בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)