ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה
    קובי
    26/05/2009

שלום רב,
    אני בן 28, בכושר טוב. הייתי רוצה לדעת מהו הדופק האידיאלי להורדת אחוז שומן בריצה?
    לגבי אופן הריצה, מה עדיף, לרוץ במהירות קבועה ואז הדופק הממוצע בסוף הריצה קובע או שבמזמן הריצה לכוון את המהירות לפי תווך דפקים מוגדר?
    כמו כן האם לריצה בשיפוע יש יתרון על ריצה בלי שיפוע?
    אני מעוניין לעשות מחזורים של 3 אימוני כוח ולאחר מכן אימון ריצה...מהו זמן הריצה האידיאלי
    לתוכנית כזו?
    תודה רבה ושיהיה לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה

הוספת תגובה

• דופק אידיאלי לריצה

ענת פלדמן
    27/05/2009

לשם שריפת שומנים: לפי הספר - ריצה בעצימות בינונית- גבוהה בדופק של כ 75 אחוזים מהדופק המירבי שלך. אם יש לך שעון פולר אתה יכול לכוון אותו שיצפצף כל פעם שאתה יוצא מהטווח הזה (הוא מכוון לך אוטומטית את המספרים). מניסיון שלי: פשוט לרוץ, להרגיש שאתה מגיע לקח מסויים מבחינת הקצב והסגנון שאתה יכול להמשיך איתו עוד ועוד. זו האידניקציה לריצה האופטימלית לשריפת שומנים. המספרים פחות מעניינים.
    ריצה עם שיפוע שורפת יותר קלוריות, בזהירות מעומס יתר.
    זמן אידיאלי לריצה תלוי בנתונים, מטרת האימון. לפעמים גם ריצה של רבע שעה ביום יכולה לעשות נהדר את העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצה

קובי
    27/05/2009

קודם כל תודה על התשובה.......
    דבר שני, העניין הוא שעד עכשיו רצתי על מהירות קבועה בלי שיפוע על מהירות 11 45 דק'
    אתמול ניסיתי לרוץ על שיפוע 3 מהירות 9 במשך שעה...
    אז כביכול יש את עיניין השיפוע אבל הורדתי מהירות והעליתי זמן...
    בשניהם אני מרגיש מאמץ. השאלה שלי שבגלל שלא פשוט שיניתי נתון אחד (ואז אני יכול להגיד שבטוח העליתי עומס) אלא פה העליתי קצת, שם הורדתי קצת..... מבחינת הנתונים היבשים,
    איך אני יכול לעשות את זה יותר טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם השינוי עצמו

ענת פלדמן
    27/05/2009

הוא מבורך. בשיפוע נכנסים שרירים נוספים לפעילות או יותר נכון גירוי שונה לקבוצות שריר שונות וזה נכון לעשות מידי פעם. לשריפת שומנים כאמור אתה לא חייב "לקרוע " את עצמך כך שהתוספת מיחד והקיזוז מאידך הם טובים. עשה פעם ללא שיפוע ופעם עם שיפוע, פעם תלך עם משקוליות בידיים ופעם אימון הפוגות, פעם תשחה ופעם תשחק כדור-רגל... גוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה לגמרי...אני אעשה כך, תודה רבה!

קובי
    27/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :)

ענת פלדמן
    27/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו