מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מיואשת!אנונימית27/05/2009
אני בת 24, שוקלת 78 קילו, גובה 170. לא נוטלת תרופות. אני מתאמנת כבר חודש 3 פעמים בשבוע בחדר כושר 40 דקות ריצה (ללא הפסקה). הכושר האירובי שלי מעולה, אבל לא רואים את זה עליי. ואני לא יורדת במשקל. לצערי אני מכורה לדברי מתיקה, אך חשבתי שזה איכשהו יתאזן עם הפעילות הגופנית המאומצת ולא קורה כלום. מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך ירידה במשקל
ענת פלדמן27/05/2009את אמורה להיות במאזן קלורי שלילי, ולתזונה תפקיד מכריע. בגדול אנחנו שורפים בפעילות הרבה פחות קלוריות ממה שאנחנו חושבים ולכן לשתי הפעולות (ספורט ותזונה) יש להתייחס בנפרד. אם לפי הנתונים שלך את צריכה לאכול בערך 1400 קלוריות ביום - זו הכמות שאת צורכת בלי קשר לאימון שלך באותו יום.
החדשות הטובות הן שבעצם הפעילות עצמה את תורמת משמעותית לבריאות שלך. כך שגם אם זה עדיין לא בא לידי ביטוי במשקל זה לא הולך לאיבוד. לא מנחם, אני יודעת, אבל זה נכון.
אין ברירה אלא להוריד למינימום, מעכשיו את דברי המתיקה. הגבילי את עצמך לאחד בשבוע (עד 500 קלוריות) או לאחד פיצי ביום (יש כאלו שהשוקולד המריר היומי שאני ממליצה עליו מאד עוזר ) שלבי במשך היום בארוחות הביניים תמרים שאמורים מאד לענות על הצורך במתוק, ולהרגיע. אני מזמינה אותך לאתר שלי להתרשם משיטת הטיפול NLP שעוזרת משמעותית במקרים של התמכרות, מכל סוג שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
עופר קיס30/05/2009נסי את האימונים הבאים:
1. אימוני אינטרוולים בדפקים גבוהים למשך 30 דקות - 30 שניות קשה דקה קל
2. תרגילי משקולות חופשיים - לחיצות רגליים ותרגילי DEAD LIFT למיניהם שמשהו אחראי ומקצועי יראה לך
את צריכה "מכה" למערכת ההורמונאלית מלבד הורדת מתוקים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)