ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    עמית
    28/05/2009

שלום,
    אני רוצה לרדת במשקל כ-5 קילו בערך ואני לא יודעת איך.
    משקלי הוא 57 וגובהי הוא 156 סמ
    איזו פעילות גופנית מתאימה ואיזו תזונה? וכמה זמן יקח לי להוריד 5 קילו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• איך עושים את זה?

ענת פלדמן
    28/05/2009

1. בת כמה את ?
    2. כל פעילות גופנית שאת אוהבת לעשות ויכולה להתמיד בה מתאימה. להירשם לחוג מסודר, לשחות, לרכוב באופניים. על פעילות שאת מזיעה בה, במשל כשעה, לפחות 3 פעמים בשבוע.
    3. כדאי ככלל להיות יותר בתנועה, ללכת ברגל יותר, להיות פעילה.
    4. תזונה: בעיקר אם את עדיין בשלבי גדילה והתפתחות כדאי לעשות את זה כמו שצריך בצורה נכונה בריאה ומותאמת עבורך. לרכוש מודעות לנושא. דיאטנית של הקופה זו התחלה טובה. גם באתר שלי יש כמה תפריטים. בגדול: להפחית למינימום שטויות, מתוקים ומטוגנים. לשתות רק (!!) מים. לאכול מסודר, 5-6 ארוחות ביום: בוקר, עשר, צהרים, ביניים, ערב. שתי מנות פרי ביום, ירקות, דגנים, חלבון איכותי, וכו'. שוב - כדאי בהתאמה אישית. אם את צעירה: לשתף את אמא שלך בתהליך, זה מאד עוזר.
    5. לכוון לירידה מתונה והדרגתית על מנת לשמור על המשקל לאורך זמן, לכל החיים. ולכן אלמנט הזמן הוא לא רלוונטי. נהפוך הוא: ירידה דרסטית ומהירה אינה בריאה ועלולה להביא למצב של השמנה עם ריבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו