מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשרעם30/05/2009
שלום קוראים לי אופיר אני בן 21.
אני לא בנאדם שמן בכלל 1.70 ושוקל 67 קילו שזה סביר לדעתי אבל יש לי כרס ורק בבטן יש לי שומן.
מה אפשר לעשות כדי להעלים את כרס כי אני רוצה להשמין אבל כל מה שאני שותה ואוכל ישר גודלת לי הכרס.
מה אפשר לעשות כדי להקטין אותה ולמה זה נובע מלכתכילה
בבקשה תעזרי לי כי אני רוצה להשמין קצת כי אני מתאמן ורוצה לאכול טוב לפני ואחרי אבל לא עושה זאת כי לא רוצה שתהייה לי כרס
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופיר
ענת פלדמן30/05/2009אתה רוצה לעלות במסה או לעלות באחוזי השומן בגוף? יש הבדל בין השניים ואני צריכה להבין מה בדיוק המטרה שלך. לפי השאלה אני מבינה שאתה רוצה להשמין אבל לא רוצה שהשומן יגיע לבטן? אנחנו לא יכולים לשלוט על כמות בלוטות השומן שלנו כמו גם על הפיזור שלהן כמו גם על היכן יתרחש כווץ של בלוטה (הרזייה) או הרחבה שלה (השמנה). כך שאם אתה במאזן קלורי חיובי וזה בא לידי ביטוי מיד בבטן - זה גנטי. ולכן העליתי את עניין המסה. שילוב של פעילות אנאירובית ותזונה נכונה, מה שנקרא "תזונה חכמה" יתרמו לעלייה במשקל בעיקר בזכות השרירים פחות בזכות השומן וזה לא יבוא לידי ביטוי בכרס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רעם30/05/2009הכונה שלי "להשמין" שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן31/05/2009להגדיל את נפח השריר. עבודה אנאירובית - כוח מול התנגדות - עדיף עם איש מקצוע שמכוון לתנועות נכונות ודיוק, בשילוב עם תזונה נכונה. למשל כמות חלבונים שמתאימה לנתונים שלך, או פחמימה לפני האימון, שילוב של חלבון ופחמימה אחרי האימון. שתייה של מים, תזונה בריאה ומאוזנת. זה אמנם לוקח זמן אבל אימון קבוע ונכון בהחלט מניב תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)