צלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלוליט
    עדן
    31/05/2009

שלוםת אני בת 25, ברצוני לדעת האם באמצעות שיעורי חיטוב הגוף אני אצליח להתגבר על בעיית הצלוליט. ואם זה בסדר להחליף את אמון עם המשקולות בשיעורי חיטוב? איזה שיטות קיימות לבעיית הצלוליט, חוץ משיטות במכוני יופי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלוליט

הוספת תגובה

• הי עדן

ענת פלדמן
    31/05/2009

בהחלט כן, תזונה נכונה, פעילות אירובית (וודאי אם י ורך גם בירידה במשקל) בשילוב עם תרגילי כוח יכולים לשפר משמעותית את מצב הצלוליט. דווקא במכוני יופי אני פחות מאמינה.
    את שואלת לגבי החלפת אימון משקולות בחיטוב - עבודת השריר מול התנגדות -בין אם זו משקולת גומיה או משקל הגוף שלך יחזקו את השריר. אבל לא תהיה להם השפעה ישירה על בלוטות השומן. ולכן השילוב עם התזונה הוא קריטי. זה דורש התמדה וסבלנות אבל את תראי שיפור משמעותי ללא ספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית צלוליט

עופר קיס
    31/05/2009

לצערי הבעיה קשה לפתרון. הדבר היחיד שמוכח הם טיפולים ספציפיים על ידי מכשיר להפחתת צלוליטיס שרובם נמצאים במכוני יופי. הטיפולים יקרים אך עוזרים. ברור שתזונה , אירובי ואימוני התנגדותץ כבדים עשוים לעזור ברמה מסויימת. יש גם מחקר אחד על השפעה חיובית של אימון רטט אך הוא נערך באמצעות כספים של החברה שהזמינה את הניסוי - החברה של מכשיר הרטט. ( לוודא אישור של FDA על מכונת הצלוליט)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו