שרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן
    שרון
    20/08/2007

אני במשך חודשיים עובדת על שרירי הבטן שלי, התחלתי עם יום כן יום לא, כל פעם אותם 2 תרגילים:
    1. התרגיל הזה שלמשל רגל שמאל ישרה באוויר מעל הרצפה ורגל ימין כפופה עם הברך בכיוון לראש, וצריך לגעת עם המרפק השמאלי בברך הימנית, ואז להחליף רגליים, ככה 35 פעמים (לשתי הרגליים יחד) ו-3 סטים, מנוחה של כ-20 שניות בין סט לסט.
    מנוחה של 2-3 דקות, ואז התרגיל השני:
    2. פשוט כפיפות רגילות, לשכב על הגב, כפות הרגליים על הרצפה, ידיים מאחורי העורף והמרפקים ממש לצדדים ולא לצידי הראש, ואז לעלות בעזרת הבטן עליה קטנה , להישאר למעלה איזה שניה ואז שוב וככה גם 35 פעמים, 3 סטים.

כשאני עושה את זה אני ממש מרגישה את הכאב בבטן, ואני מרגישה שהשרירים עובדים, ואני גם רואה תוצאות, אבל אני לא בטוחה בקשר לכמה דברים:
    1. האם אני עושה מעט מדי/יותר מדי? יש משהו שהיית מציע לי לשנות?
    2. האם זה בסדר לרדת ל-3 פעמים בשבוע במקום יום כן יום לא (יוצא בערך 4 פעמים בשבוע), זה לא יחליש את השרירים? והאם אפשר להוריד את מספר החזרות ל-30 בכל סט? בהתחשב בכך שאני לא רוצה ריבועים או משהו אני רק רוצה בטן שטוחה מתוחה ומעוצבת.
    3. האם אני צריכה באיזה שלב להעצים את האימון,ז"א לעשות יותר חזרות או יותר סטים או יותר תרגילים? אם כן תוך כמה זמן ואיך בדיוק לעשות את זה?
    4. תוך כמה זמן בד"כ רואים תוצאות, כי אני עובדת בקביעות כבר חודשיים והבטן שלי מעט השתטחה אבל נורא בקטנה...
    ועליי לציין שאני מקפידה על תזונה נכונה וחר כושר 2-3 פעמים בשבוע.

וסליחה על האורך של ההודעה זה פשוט נורא חשוב לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן

הוספת תגובה

• לאט לאט

עופר קיס
    20/08/2007

1. התרגילים טובים ומספקים
    2. תורידי את כמות החזרות בסט ל 20 אך תורידי את קצב הביצוע
    3.אפשר לרדת ליום כן יום לא
    4.תורידי סט מכל תרגיל ולסיום הגעיע למצב של שכיבת סמיכה של בנים אך על האמות
    הכניסי אתהבטן מעט וישרי את הגוף - על תתני לתחת לרדת או לעלות. המשיכי לנשום רגיל
    והחזיקי את המנח למשך 15-20 שניות כפול שני סטים
    5. לא לשכוח למתוח את הגב (לחבק ברכיים כפופות לחזה) ומותן כסל ( להביא ברך לחזה על הגב כאשר רגל שנייה ישרה על הריצפה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו