מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חטיף שיבולת שועל /גרנולהנועם02/06/2009
ענת
מכירה את החטיף הזה שמוכרים בסופר של השיבולת שועל?
הוא שווה משהו?
הוא טוב לפני/אחרי אימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר של איזו חברה
ענת פלדמן02/06/2009וכמה קלוריות? (אני תמיד קונה לפי כמות הקלוריות לחטיף, כמה שפחות ככה טוב) ולמה? כי הכל די סליחה על העברית "זבל". מתועש, מעובד ולא טבעי. תמיד כדאי לאכול אוכל כמה שיותר קרוב למקור שלו. אני אמנם לא טבעונית, וכן "חוטאת" בחטיפי אנרגיה. אבל הם לא כאלו מזינים. ובכל זאת - זה מה יש. אפשר להכין חטיפי אנרגיה לבד בבית אבל למי יש כוח להתפצ'פץ'? שורה תחתונה: אתה יכול לנשנש אותו בכיף, בעיקר לפני אימון, אם אין בנמצא בננה או כריך מזין ואם סתם נמאס ובא לך לגוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי....חחחח
נועם02/06/2009אז לפי הדברים שלך עדיף לא לאכול חטיף...
כאילו את יודעת רציתי לשים משהו בפה עם הקפה...אני מעדיף לא לאכול איזה עוגה בבוקר עם הקפה..אני רוצה משהו יותר בריא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
ענת פלדמן02/06/2009חטיף אנרגיה עדיף על עוגה. אבל על שניהם עדיף שתי פרוסות של לחם דגנים עם ממרח למשל.
אני ממליצה על חטיף אנרגיה שתמיד יהיה בתיק כי הוא קל לנשיאה ולא מתקלקל ומאד מאד עוזר כשנתקעים בלי אוכל כמה שעות. ואז תמיד יש משהו בשלוף מהתיק. אבל אם אתה בבית ויש אפשרויות יותר מזינות אז עדיף.
אצלי כל בוקר הוא עם קפה על חלב אחוז אחד בטעם וניל (יאמי) ושתי פרוסות טוסט של לחם קל - כל פעם עם ממרח אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)