חטיף שיבולת שועל /גרנולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיף שיבולת שועל /גרנולה
    נועם
    02/06/2009

ענת

מכירה את החטיף הזה שמוכרים בסופר של השיבולת שועל?

הוא שווה משהו?
    הוא טוב לפני/אחרי אימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטיף שיבולת שועל /גרנולה

הוספת תגובה

• של איזו חברה

ענת פלדמן
    02/06/2009

וכמה קלוריות? (אני תמיד קונה לפי כמות הקלוריות לחטיף, כמה שפחות ככה טוב) ולמה? כי הכל די סליחה על העברית "זבל". מתועש, מעובד ולא טבעי. תמיד כדאי לאכול אוכל כמה שיותר קרוב למקור שלו. אני אמנם לא טבעונית, וכן "חוטאת" בחטיפי אנרגיה. אבל הם לא כאלו מזינים. ובכל זאת - זה מה יש. אפשר להכין חטיפי אנרגיה לבד בבית אבל למי יש כוח להתפצ'פץ'? שורה תחתונה: אתה יכול לנשנש אותו בכיף, בעיקר לפני אימון, אם אין בנמצא בננה או כריך מזין ואם סתם נמאס ובא לך לגוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי....חחחח

נועם
    02/06/2009

אז לפי הדברים שלך עדיף לא לאכול חטיף...

כאילו את יודעת רציתי לשים משהו בפה עם הקפה...אני מעדיף לא לאכול איזה עוגה בבוקר עם הקפה..אני רוצה משהו יותר בריא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון

ענת פלדמן
    02/06/2009

חטיף אנרגיה עדיף על עוגה. אבל על שניהם עדיף שתי פרוסות של לחם דגנים עם ממרח למשל.
    אני ממליצה על חטיף אנרגיה שתמיד יהיה בתיק כי הוא קל לנשיאה ולא מתקלקל ומאד מאד עוזר כשנתקעים בלי אוכל כמה שעות. ואז תמיד יש משהו בשלוף מהתיק. אבל אם אתה בבית ויש אפשרויות יותר מזינות אז עדיף.
    אצלי כל בוקר הוא עם קפה על חלב אחוז אחד בטעם וניל (יאמי) ושתי פרוסות טוסט של לחם קל - כל פעם עם ממרח אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו