מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפת שומנים ממוקדתתום05/06/2009
השאלה היא האם ניתן לשרוף שומנים באזור ממוקד ע"י פעילות מסויימת, ממוקדת, שתסייע לכך? לדוגמא אם אני צריך לשרוף שומנים רק בחזה או בבטן האם יש דרך לעשות זאת או שרק ע"י שריפת שומנים בכל הגוף. המניע לשאלה הוא לא עצלנות. אני עוסק בספורט ולכן גופי אינו שמן פשוט יש שאריות שומן באזורים מסויים שרציתי לדעת אם אפשר לטפל בהן ביעילות רבה יותר. מידע כללי: גובה:1.78 גיל:17 משקל:67
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם השאלה
ענת פלדמן05/06/2009שלך מורה על כך שאתה למעשה יודע את התשובה: לא. אין ירידת שומנים נקודתית. אבל לפי הנתונים האישיים שלך (אתה רזה מאד) בהחלט יכול להיות שעבודת חיזוק תעלה את מסת השריר, אמנם לא תמוסס את השומן אבל ותתרום למראה רזה יותר. אני ממליצה בשילוב עם תזונה בריאה ומאוזנת, ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תום05/06/2009כשאת אומרת חיזוק את מתכוונת לעלייה במסת שריר בכדי שהמטבוליזם יעלה ותיהיה שריפה מוגברת של שומן או מבחינה אסתטית, מראה יפה יותר?
בנוסף רציתי לשאול מה עדיף: ריצה של חצי שעה (5.5 קילומטר) או שחיית חתירה של כ40 דקות? ריצה יותר קשה לי, שורפת יותר קלוריות אני מאמין, אבל הבנתי שהיא פוגעת בברכיים כיוון שאני רץ רק על כביש או מדרכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
ענת פלדמן05/06/2009האמת היא שהתכוונתי מבחינה אסתטית, כך אני מאמינה שיקרה וזאת מבלי להכיר אותך. עדיפה שחייה, ועדיף יותר לגוון, פעם כך ופעם אחרת. שחייה מהירה שורפת (הרבה) יותר קלוריות מריצה, זה מפתיע, אני יודעת אבל זה כך ונוסף לכל היתרונות האחרים שלה היא אכן נטולת אימפקט על המפרקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להסביר אולי למה שחיה שורפת
אור04/07/2009יותר קלוריות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה
ענת פלדמן04/07/2009בגלל הסבולת האירובית (נשימה) שיתוף כל השרירים בפעילות, רמת האינטנסיביות, כל זאת בהנחה שעצמות האימון זהה תאורטית לזו של הריצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)