כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    טל
    05/06/2009

שלום אני בן 25 ,ללא בעיות רפואיות כאלה ואחרות, לאחר שנים רבות שבהם עישנתי, החלטתי שאני מפסיק לעשן, כבר קרוב לשבוע לא נגעתי בסיגריה (תאמינו לי שזה לא קל), ובשבוע האחרון התחלתי לעשות כושר, לעשות הליכות של כ 40 דקות, יצא לי בסה"כ פעמים והיה ממש נחמד.

איך אני יכול להכנס לכושר? המטרה שלי בתור התחלה זה לעבוד על סיבולת לב ריאה, ולהתחיל לחזור לכושר גופני אבל אני מרגיש שהגוף לא נותן לי. מה הדרך הטובה ביותר?

תודה,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• אתה מרגיש

ענת פלדמן
    05/06/2009

שהגוף לא נותן לך כי רק התחלת. המשך כך, הוסף שינויי דופק בפעילות (ריצה קלה פה ושם, אם מתאם לך כל אימון הגדל את זמן הריצה על חשבון ההליכה, אבל ה לא הכרח המציאות. אפשר לפתח יופי סבולת לב ריאה מהליכה מהירה. אני כן ממליצה על שילוב של תרגילי כוח, ומתיחות כמובן. זה לא חייב להיות מסובך, גם שכיבות סמיכה וכפיפות בטן יספיקו. רק התחלת ולכן זה קשה. המשך כך ועם הזמן אתה תבחין בשיפור משמעותי.
    כל הכבוד על הפסקת העישון, אני יודעת שזה מאתגר, אבל שווה חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלנות והתמדה

שי אלנקרי
    06/06/2009

תהיה סבלני ותתמיד בפעילות הגופנית התוצאות והשפיור בכושר הגופני זה רק עניין של זמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו