מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופניטל05/06/2009
שלום אני בן 25 ,ללא בעיות רפואיות כאלה ואחרות, לאחר שנים רבות שבהם עישנתי, החלטתי שאני מפסיק לעשן, כבר קרוב לשבוע לא נגעתי בסיגריה (תאמינו לי שזה לא קל), ובשבוע האחרון התחלתי לעשות כושר, לעשות הליכות של כ 40 דקות, יצא לי בסה"כ פעמים והיה ממש נחמד.
איך אני יכול להכנס לכושר? המטרה שלי בתור התחלה זה לעבוד על סיבולת לב ריאה, ולהתחיל לחזור לכושר גופני אבל אני מרגיש שהגוף לא נותן לי. מה הדרך הטובה ביותר?
תודה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מרגיש
ענת פלדמן05/06/2009שהגוף לא נותן לך כי רק התחלת. המשך כך, הוסף שינויי דופק בפעילות (ריצה קלה פה ושם, אם מתאם לך כל אימון הגדל את זמן הריצה על חשבון ההליכה, אבל ה לא הכרח המציאות. אפשר לפתח יופי סבולת לב ריאה מהליכה מהירה. אני כן ממליצה על שילוב של תרגילי כוח, ומתיחות כמובן. זה לא חייב להיות מסובך, גם שכיבות סמיכה וכפיפות בטן יספיקו. רק התחלת ולכן זה קשה. המשך כך ועם הזמן אתה תבחין בשיפור משמעותי.
כל הכבוד על הפסקת העישון, אני יודעת שזה מאתגר, אבל שווה חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות והתמדה
שי אלנקרי06/06/2009תהיה סבלני ותתמיד בפעילות הגופנית התוצאות והשפיור בכושר הגופני זה רק עניין של זמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)