מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרזיהעמית06/06/2009
שלום אני בת 18 ..יש לי ירכיים יחסית שמנות וגדולות ביחס לגוף..אני לא שמנה אבל יש לי איזה 5 קילו עודף במיוחד באיזור הירכיים והישבן. רציתי לדעת אם הליכה יום יומית תעזור לשיפור במצב והאם יש תרגילים מיוחד שיכולים להוריד את אחוזי השומן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אנה
ענת פלדמן06/06/2009אין הורדת שומנים נקודתית, אנחנו מפחיתים את אחוז השומן הכללי בגוף. שילוב של תזונה נכונה (בריאה, מאזן קלורי שלילי, את מוזמנת לאתר שלי לקרוא על זה עוד) כמו גם פעילות אירובית - (ההליכה היא מצויינת. כווני להליכה מהירה, עדיפות לשינויי דופק היינו להוסיף תוך כדי דילוגים, ניתורים וריצה קלה) וגם תרגילי חיזוק לכל הגוף כולו ולירכיים ולישבן. באתר שלי יש תרגילים, ולא חסרים גם ברשת. זה תהליך, זהלוקח זמן אני ממליצה לאמץ הרגלים חדשים (אוכל בריא, פעילות גופנית) על מנת לשמור על המשקל האידיאלי וגם לטובת הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
שי אלנקרי08/06/2009כפי שענת אמרה: אין הרזיה מקומית, מומלץ לשלב תזונה נכונה, עם פעילות אירובית (לשריפת קלוריות ושומנים) ופעילות אנאירובית לחיטוב ועיצוב הגוף. תוכלי לראות בקישור הבא מספר תרגילים מצולמים לישבן ולירכיים
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8523
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)