מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מתקדם בכושר הגופני...שמעון07/06/2009
שלום
אני בן 44 מתאמן מזה 2 שנים פעמיים בשבוע בריצה.
אני מרגיש שאינני מתקדם מבחינת הכושר הגופני אני רץ למרחק 5.5 ק"מ בקצב של כ 5.45 דקות לק"מ דופק ממוצע 160
מה המלצתכם/דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון באימון,
ענת פלדמן07/06/2009הדופק שלך גבוה יחסית לפעילות. מה מבחינתך יחשב שיפור?
כמה דברים:
1. לגוון מידי פעם עם אימון אינטרוולים של שינויי דופק. שילוב של ספרינטים במהלך הריצה.
2. גוון גם במרחקים.
3. אפשר להוסיף אימון נוסף במשך השבוע.
4. לשיפור הכושר האירובי כדאי לגוון עם פעילויות נוספות כמו אופניים או שחייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
שמעון07/06/2009ענת שלום ותודה על התשובה
מבחינתי שיפור יהיה א. העלאת המהירות ב. ירידה בדופק
האם את ממליצה להעלות את מרחק הריצה? כמה ספרינטים לשלב במרחק כזה ולאיזה זמן?
האם אינני משתפר מבחינת הכושר מכיוון שאני חוזר על אותו אימון באותה עצימות?
לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן07/06/2009אני מסכימה עם שי ומוסיפה: שחייה או כל אימון אחר לטובת הגוון והעניין (כל הכבוד שאתה מתמיד כל כך הרבה זמן !)
ספרינטים בהגדרה זה למרחק קצר. 50 מטר בערך, לא יותר. 5 פעמים כאלו במהלך האימון. אפשרות להוסיף גם כמה ניתורי גובה ודהרות.
עניין המרחק בריצה גם הוא לטובת הגוון, כן. אפשר מידי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור הכושר הגופני
שי אלנקרי07/06/2009שלום שמעון,
אכן אימון אינטרוואלים (אימון הפוגות) יכול לעזור. תוסיף יום בשבוע ותראה שיפור משמעותי ברמת הכושר הגופני והסיבולת לב ריאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)