הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה
    ריקי
    08/06/2009

ענת תודה על התשובה המהירה.
    אני אכן בת 27 ורק בשנתיים האחרונות התחלתי טיפול של דיאטנית בעקבותיו עליתי במשקל, קיבלתי תפריט מסודר ואני עושה פכילות גופנית. מאז התחיל הגוף שלי להתפתח (אני יודעת, זה לא מובן) הכוונה שהחזה אף הוא גדל בהרבה בהשוואה ללפני כן.
    אני לא סובלת מעודף משקל, אבל אין זה אומר שאני מרוצה מהגוף שלי. מאד הייתי רוצה להוריד כמה ק"ג טובים אבל אני לא מצליחה בלי הדרך שאני יודעת הכי טוב - לצום.
    אני עושה פעילות גופנית לא בשביל הבריאות שלי אלא בשביל לרדת במשקל, רק שזה לא ממש עוזר.
    השאלה שלי היא - אם אני אפסיק את האירובי פעם בשבוע - תחול עלייה במשקל?
    האם החזה יחזור להיות קטן? (אולי מדובר בהורמונים שמופעלים בעת פעילות גופנית)
    אני חייבת תשובה וודאית כי הראש שלי בחיים לא יאפשר לגוף שלי להפסיק לעשות פעילות בלי להיות בטוחה שזה לא יגרום לעלייה במשקל... על אף כמה שהאירובי הוא בשבילי סבל.

(אני הולכת בערך 15 דק' או יותר בכל יום ועושה עוד שיעור של ריקודי בטן)

שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

• יקירתי

ענת פלדמן
    08/06/2009

אני יודעת שאני יכולה לעזור לך וקצרה היריעה במסגרת הפורום.
    הפעילות הגופנית איננה קשורה להורמונים. כשהתחלת לאכול מעט יותר גדל החזה שהוא רקמה שומנית ופשוט העלית את אחוזי השומן בגוף שלך.
    מצאי לך פעילות מהנה. פעילות גופנית אינה אמורה להיות עבודך לסבל.
    צום לא יביא לירידה במשקל. בגילאים שלנו (אני מעט מבוגרת ממך, ובכל זאת) הצומות של פעם כבר לא עוזרים. הם מעולם לא היו בריאים אבל הפעם על הגוף זה כבר לא עובד ובמקום להשתמש בשומן הוא אוגר אותו. אכילה של 5-6 ארוחות ביום תאפשר לגוף להשתמש במאגרי השומן ולנצלם לאנרגיה. כך שבאופן "פרדוקסלי" כשאנחנו אוכלים (נכון, מסודר, בריא, אבל אוכלים) אנחנו מרזים.
    את לא אמורה לסבול. מצאי לך פעילות אירובית כייפית. המשיכי לאכול מסודר ובריא (יש באתר שלי כמה דוגמאות ויותר הסברים) בכל מקרה אין סיבה שתעלי במשקל אם את מפסיקה להתאמן, וודאי שאין השפעה על גודל החזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב

ריקי
    08/06/2009

הצלת אותי מייסורים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה ובאהבה

ענת פלדמן
    08/06/2009

בהצלחה בהמשך הדרך :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו