כניסה לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לכושר
    חן
    08/06/2009

היי,
    אני בת 18, גובה 1.70 ומשקל בערך 63-65 ק"ג.
    אני רוצה להתחיל להכנס לכושר לפני הצבא, במיוחד לחזק את השרירים בידיים רגליים ובטן, ולשפר את כח הסיבולת שלי.
    יש לפני עוד דרך ארוכה ואני לא יודעת מאיפה להתחיל...
    אשמח לעזרה!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה לכושר

הוספת תגובה

• הי חן

ענת פלדמן
    09/06/2009

זה נכון, יש לך דרך לעבור, אבל אם אנחנו מתייחסות לזה כאל שגרת חיים חדשה שאת מאמצת לך לדרך, אז לא ממש משנה כמה זמן זה לוקח, נכון? התחילי עכשיו, עם ההכוונה הראשונית שלנו פה ועם הזמן את רוכשת עוד ידע, כלים ובעיקר מודעות למה שקורה לך בגוף.
    לטובת הכושר האירובי שלך, מה שנקרא סבולת לב ריאה - הליכה, ריצה, שחייה, אופניים, משחקי כדור, חוג אירובי - לפחות 3 פעמים בשבוע, בעצימות בינונית-גבוהה, ובעיקר עם הרבה הנאה וחשק.
    לטובת הכושר האנאירובי שלך: יש בהחלט מגוון בלתי נדלה של תרגילים. לזרועות, לבטן, לירכיים ולכל הגוף. בעיקר בתרגילי ההתנגדות אני ממליצה לעבוד עם הכוונה על מנת לדייק בתנועות ולא ליצור חלילה נזק לגוף, ובעיקר להבין על מה בדיוק עובדים, וגם למה. כך שאם את נרשמת לחוג אירובי-חיטוב, וגם לא מתביישת לשאול על אילו שרירים עובדים בכל תרגיל, את יכולה ללמוד איך עושים את התנועות נכון ואז לתרגל גם בבית. אם החוג הוא פעמיים בשבוע אז עוד פעם לבד למשל. גם כמה שיעורים בודדים יכולים לתת לך כלים להמשך שלך לבד.
    שוב, תרגילים ברשת לא חסרים, את יכולה להתרשם גם באתר שלי.
    חשובה בין היתר התזונה שלך, אולי לפני הכל. אכילה מסודרת ובריאה של 5-6 ארוחות מאוזנות לאורך היום. שתייה של מים בלבד. - עדיפות להכוונה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו